• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Spermiyogram ve Kruger testi lütfen bakar mısınız sonular nasıl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cilekliturtaam34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
132
156
33
herkese selam
bu sonuçlar nasıl arkadaşlar doğal yolla hamile kalabilir miyim ne yapmamız gerekiyor ya da az mı çok mu ne durumdayız

1622122943887.webp

yaa ciddi misiniz gerçekten en az 20 million olması lazım diyorlar bizimki az olunca stres yaptım
20 milyon sayı için demişler ben morfolojiden bahsettim.İleri hareketlide gayet iyi stres yapmayın sayı takviyelerle artıyor.Morfoloji biraz zor düzeliyor.Oda sizin için sınırda fakat değerler haricinde Dna hasarı varmı onada baktırmak lazım.Spermiyogram iyi çıkasada Dna Hasar yüksekse tüp bebek bile tutmaz

dna hasar testini devlet hastaneleri yaptırıyor mu?
kesin sonuca varabilmek için başka hangi testleri yaptırmalıyız

bir de morfoloji iyi demişsiniz ama %4 normal morfolosi nasıl iyi oluyor anlamadım

herkese selam
bu sonuçlar nasıl arkadaşlar doğal yolla hamile kalabilir miyim ne yapmamız gerekiyor ya da az mı çok mu ne durumdayız

Eki Görüntüle 2858719
sonuçlar gayet iyi morfolojı 4 ama 0 olup doğal yoldan hamile kalanda var ileri hareket iyi doğal yoldan olur stres yapmayın sadece

dna hasar testini devlet hastaneleri yaptırıyor mu?
kesin sonuca varabilmek için başka hangi testleri yaptırmalıyız

bir de morfoloji iyi demişsiniz ama %4 normal morfolosi nasıl iyi oluyor anlamadım
Devlet yapmıyor bildiğim kadarıyla.İstanbul ve ankarada düzen ve mavi lab.en iyisi.Morfoloji 4 iyi demedim sınır dedim.Kötüde değil iyide değil.Şansınız yüksek

Back
X