Erkek İnfertilitesi Spermiyogramdan anlayanlar bakabilir mi lütfen?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gamzelim1414

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
851
504
23
34
eski ve yeni spermiyogram sonuçları sizce durum nasıl? Bu sonuca göre bebek noröal yolla olur mu ?

Eklentiler

• 775FBEFD-A04D-49C6-8EE1-289151F8CC9F.webp
    775FBEFD-A04D-49C6-8EE1-289151F8CC9F.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 152
  • DF824C13-6379-41AE-A50B-13033C53C33B.webp
    DF824C13-6379-41AE-A50B-13033C53C33B.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 145
  • 79566F20-E086-4829-95B7-9CD222752BFA.webp
    79566F20-E086-4829-95B7-9CD222752BFA.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 153
Canım ben de aşılama ile hamile kaldım ikiz hem de sizin sonuçlar bizimkinden iyi
MaşaAllah canım. Allah bağışlasın. Adetin kaçıncı günü gitmek lazım? Nasıl oluyor süreç biraz bilgi verebilir misin rica etsem? Biz devlette yaptırmak istiyoruz

Merhaba canım sayınız yükselmiş 😊 moralimiz bozuldu diye yazdığın için cevap yazayım dedim ☺ ml düşmüş o yüzden total sperm sayınız daha düşük gibi görünüyor.
Çok teşekkür ederim canım ☺️ Normal yolla olur mu bu değerle ? Aslında 16 aydır olmuyor yoruldum her anlamda aşılama yaptırmak istiyorum artık

Çok teşekkür ederim canım ☺️ Normal yolla olur mu bu değerle ? Aslında 16 aydır olmuyor yoruldum her anlamda aşılama yaptırmak istiyorum artık
Bence de olur normal yolla 😊 ama 1 seneyi geçmiş aşılama deneyebilirsin sende de problem görünmüyorsa sebepsiz infertelite den dolayı yapmaları lazım. Daha çok kendini yormadan vakit kaybetme canım hayırlısı olsun hakkında inşallah 🤲

Bence de olur normal yolla 😊 ama 1 seneyi geçmiş aşılama deneyebilirsin sende de problem görünmüyorsa sebepsiz infertelite den dolayı yapmaları lazım. Daha çok kendini yormadan vakit kaybetme canım hayırlısı olsun hakkında inşallah 🤲
İnşaAllah canım. Bende sorun yok bildiğim kadarıyla ama rahim duvarı kalınlığım yumurtlama günü en fazla 6.7mm oldu. Bunun için bir tedavi görmedim doktorum normal dedi fakat internetten araştırdığım kadarıyla inceymiş.

İnşaAllah canım. Bende sorun yok bildiğim kadarıyla ama rahim duvarı kalınlığım yumurtlama günü en fazla 6.7mm oldu. Bunun için bir tedavi görmedim doktorum normal dedi fakat internetten araştırdığım kadarıyla inceymiş.
doktor daha iyi bilir canım o an durumuna göre bakıp normal demiştir . 😊 herşey gönlünce olsun ilk aşılamanda tutar inşallah 🙏

MaşaAllah canım. Allah bağışlasın. Adetin kaçıncı günü gitmek lazım? Nasıl oluyor süreç biraz bilgi verebilir misin rica etsem? Biz devlette yaptırmak istiyoruz
Ben de devlette yapacaktım canım doktorum izne ayrıldı özelde yaptırdım öyle olunca... Sağ ol.. adetin 2 veya 3. Günü gidilir canım ilaçla iğneyle tedavi oluyor benim bir hafta sürdü.. sonra doktor gün ve saat veriyor işlem 5 dk sürüyor

Ben de devlette yapacaktım canım doktorum izne ayrıldı özelde yaptırdım öyle olunca... Sağ ol.. adetin 2 veya 3. Günü gidilir canım ilaçla iğneyle tedavi oluyor benim bir hafta sürdü.. sonra doktor gün ve saat veriyor işlem 5 dk sürüyor
Çok teşekkür ederim canım 💐

Merhaba spermıyogran testınden anlayan varsa bakabılır mı acaba. Doktora cuma günü göstercez. Merak ettim. Ama hıcbırsey anlamadım

Eklentiler

• IMG_20220323_162820.webp
    IMG_20220323_162820.webp
    27 KB · Görüntüleme: 62
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim biz de aşılama yaptırmayı düşündük. Eski sonuçlara göre toplam sperm sayısı düşmüş moralimiz bozuldu
Toplam sayının dusmesini sebebi meni miktarının az olmadi Buda o an ki strese istege gore heyecana gore degisir benim esim 11 ml numune vermisti

Back
X