Erkek İnfertilitesi Sperra art med kulanp hamile kalanlar ve tup bebekle bu ilaclari kulanip hamile kalan varmi kizlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Melis3016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
166
66
13
33
Sperra art med kulanp hamile kalanlar ve tup bebekle bu ilaclari kulanip hamile kalan varmi kizlar?

Sperra art med kulanp hamile kalanlar ve tup bebekle bu ilaclari kulanip hamile kalan varmi kizlar?
Sperra kullanıyoruz sayı ve morfolojide biraz düzelme gördük. 2. ay bitecek henüz hamile kalmadım:)

Su an kacinci.kutudasnz cnm.biz 2.inci.kutulara gecdik

Su an kacinci.kutudasnz cnm.biz 2.inci.kutulara gecdik
2. bitiyor canım bizim yarın 2. kontrol var. İlaç kullanmaya başlayınca sayıda ciddi artış oldu ama hız hala düşük. Morfolojide düzelme var en önemlisi hız ve morfoloji zaten. Sen hatırlıyomusn eşinin değerlerini canım ? Şu olaylar başımıza geldiğinden beri üroloji uzmanı gibi oldum artık

Haklsn kuzum.vLahaa yaaa gamzem kuzum bizim sayi 2 milyon 3 milyon arasydi hareketlilik %65 di en son bKlm pzrtsi verck.ne.cikcak

H
Harektilik hiz mi oluyor canm ?

H

Harektilik hiz mi oluyor canm ?
Evet canım hız oluyor. Eşim cumartesi yaptırdı test ama bu testten hiç bişi anlamadık toplam sperm sayısı yazmamışlar boyama sonrası yazmamışlar uyuz olduk yaa

Evet canım hız oluyor. Eşim cumartesi yaptırdı test ama bu testten hiç bişi anlamadık toplam sperm sayısı yazmamışlar boyama sonrası yazmamışlar uyuz olduk yaa
Cnm bizde smdi verdk esmden semen cok az.geldi cnm.cok.skldi off((( nye yazmamislar.sizin acip soraydn

Kızlar benim eşimde art med kullaniyor 3 ay kullandı hiç bir etki olmadı. Doktor tok karnına almasını söyledi. Fakat eşim sabahları çok iştahsız. Bende hep akşam yemeğinden sonra veriyorum. Keçiboynuzu kuru yapıyorum. Arı sütü bal polen ve epimedyum macunu da aldı. Bakalım 1 ay sonra sonuç ne olacak. Değişmezse tüp bebek yapacağız. Eşimin sperm sayısı 100.000 ...

Sabah akşam tok içiyor benim eşimde canım. Bizde 3. aya gireceğiz bakalım 3-6 ay arası etkilerini görürsünüz demişti bizim doktorda. Sayı yüksekse tüp bebek de şans artar önemli olan sayı ve morfolıji düşmesin canım. Hayırlısı hepimiz için

Aynen hayırlısı. . Sizin sayınız kaç

Aynen hayırlısı. . Sizin sayınız kaç
her testte farklı çıkıyor canm bende anlamadm :) en sonki test zaten bi acayipti önceki de 128 milyondu toplam hız düşüktü ama baya ilaç hızı arttırcak dedi adam bakalm inşallah

her testte farklı çıkıyor canm bende anlamadm :) en sonki test zaten bi acayipti önceki de 128 milyondu toplam hız düşüktü ama baya ilaç hızı arttırcak dedi adam bakalm inşallah
Bzmde enson 10 milyon ckdi baya yukselms.cnm.kaan onca ilaclari.kesn neofortil diye ilac var 3 ay onu.kulanin yazmis

Ayy ne güzel. Başarıya ulaşma asamasindasiniz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…