Sperra kullanıyoruz sayı ve morfolojide biraz düzelme gördük. 2. ay bitecek henüz hamile kalmadım:)Sperra art med kulanp hamile kalanlar ve tup bebekle bu ilaclari kulanip hamile kalan varmi kizlar?
Bizde.beklioz kuzum 2.inci.kutulara gecdik su an hcbsy yokSperra kullanıyoruz sayı ve morfolojide biraz düzelme gördük. 2. ay bitecek henüz hamile kalmadım:
)
Doktor 3-6 ay arası düzelme gösterir dedi canım birazcık sabır etmemiz gerek gibi :))Bizde.beklioz kuzum 2.inci.kutulara gecdik su an hcbsy yok
Haklsn cnm insalhDoktor 3-6 ay arası düzelme gösterir dedi canım birazcık sabır etmemiz gerek gibi :))
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar inşallahHaklsn cnm insalhpazrtsi tahlil verck esm ama inslh guzel cikar
Tamam gamzecm.yazalm.tabkiHadi bakalım hayırlı sonuçlar inşallahBizde cumartesi gidicez ikimizde sonuçları yazalım burdan
2. bitiyor canım bizim yarın 2. kontrol var. İlaç kullanmaya başlayınca sayıda ciddi artış oldu ama hız hala düşük. Morfolojide düzelme var en önemlisi hız ve morfoloji zaten. Sen hatırlıyomusn eşinin değerlerini canım ? Şu olaylar başımıza geldiğinden beri üroloji uzmanı gibi oldum artıkSu an kacinci.kutudasnz cnm.biz 2.inci.kutulara gecdik
Harektilik hiz mi oluyor canm ?2. bitiyor canım bizim yarın 2. kontrol var. İlaç kullanmaya başlayınca sayıda ciddi artış oldu ama hız hala düşük. Morfolojide düzelme var en önemlisi hız ve morfoloji zaten. Sen hatırlıyomusn eşinin değerlerini canım ? Şu olaylar başımıza geldiğinden beri üroloji uzmanı gibi oldum artık
Evet canım hız oluyor. Eşim cumartesi yaptırdı test ama bu testten hiç bişi anlamadık toplam sperm sayısı yazmamışlar boyama sonrası yazmamışlar uyuz olduk yaaH
Harektilik hiz mi oluyor canm ?
Cnm bizde smdi verdk esmden semen cok az.geldi cnm.cok.skldi offEvet canım hız oluyor. Eşim cumartesi yaptırdı test ama bu testten hiç bişi anlamadık toplam sperm sayısı yazmamışlar boyama sonrası yazmamışlar uyuz olduk yaa
Sabah akşam tok içiyor benim eşimde canım. Bizde 3. aya gireceğiz bakalım 3-6 ay arası etkilerini görürsünüz demişti bizim doktorda. Sayı yüksekse tüp bebek de şans artar önemli olan sayı ve morfolıji düşmesin canım. Hayırlısı hepimiz içinKızlar benim eşimde art med kullaniyor 3 ay kullandı hiç bir etki olmadı. Doktor tok karnına almasını söyledi. Fakat eşim sabahları çok iştahsız. Bende hep akşam yemeğinden sonra veriyorum. Keçiboynuzu kuru yapıyorum. Arı sütü bal polen ve epimedyum macunu da aldı. Bakalım 1 ay sonra sonuç ne olacak. Değişmezse tüp bebek yapacağız. Eşimin sperm sayısı 100.000 ...
Aynen hayırlısı. . Sizin sayınız kaçSabah akşam tok içiyor benim eşimde canım. Bizde 3. aya gireceğiz bakalım 3-6 ay arası etkilerini görürsünüz demişti bizim doktorda. Sayı yüksekse tüp bebek de şans artar önemli olan sayı ve morfolıji düşmesin canım. Hayırlısı hepimiz için
her testte farklı çıkıyor canm bende anlamadm :) en sonki test zaten bi acayipti önceki de 128 milyondu toplam hız düşüktü ama baya ilaç hızı arttırcak dedi adam bakalm inşallahAynen hayırlısı. . Sizin sayınız kaç
Bzmde enson 10 milyon ckdi baya yukselms.cnm.kaan onca ilaclari.kesn neofortil diye ilac var 3 ay onu.kulanin yazmisher testte farklı çıkıyor canm bende anlamadm :) en sonki test zaten bi acayipti önceki de 128 milyondu toplam hız düşüktü ama baya ilaç hızı arttırcak dedi adam bakalm inşallah
Ayy ne güzel. Başarıya ulaşma asamasindasiniz hayırlısıher testte farklı çıkıyor canm bende anlamadm :) en sonki test zaten bi acayipti önceki de 128 milyondu toplam hız düşüktü ama baya ilaç hızı arttırcak dedi adam bakalm inşallah
İnşallah tek temennimiz o hepimiz için hayırlısı olsun :)Ayy ne güzel. Başarıya ulaşma asamasindasiniz hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?