Spinal Anestezi ile sezeryan olanlar

Iki Dogum yaptim ikiside spinal anesteziyle sezeyan ilk dogumda Yan etki yapmadi sadece biraz agrim olmusdu ikincide bir hafta baş agrisi kusma yasadim tabi agriyla beraber ama herkesde aynı olacak diye birşey yok sağlıkla alın kucaginiza
çok teşekkür ederim yarın sabah doğum çok kotu strese gırdım daraldım uyuyamadım bugün

Iki Dogum yaptim ikiside spinal anesteziyle sezeyan ilk dogumda Yan etki yapmadi sadece biraz agrim olmusdu ikincide bir hafta baş agrisi kusma yasadim tabi agriyla beraber ama herkesde aynı olacak diye birşey yok sağlıkla alın kucaginiza
Peki canım hıssetme oluyormus rahatsızlık vermıyormu panıklemedımmı

ilk doğumumu genel anestezi ile oldum. Ameliyathaneden çıkarken ve daha sonraki 2-3 saat çok yoğun ağrılarım oldu. ikinci doğumumu spinal anestezi ile olsam gerçekten spinal anestezinin etkisi geçene kadar ağrı hissedilmiyor mu? spinalin etkisi geçtikçe yavaş yavaş mı ağrı hissediliyor? ağrı kesici yapmak için ayakların hareket etmesi bekleniyor mu? yoksa ağrı hissedildiğinde hemen yapılıyor mu? birde spinalin etkisi ne kadar sürüyor? Sorularım biraz fazla oldu ama şimdiden teşekkürler... Yavrularınızla sağlıklı yaşamlar diliyorum.....

Canım benim spinalla ılgılı hıc bılgım yok bende aynı senın gıbı korkuyorum sağolsun arkadaşlar aydınlatıyor sabah benım doğum var dualarınızı eksik etmeyin lutfen

Canım benim spinalla ılgılı hıc bılgım yok bende aynı senın gıbı korkuyorum sağolsun arkadaşlar aydınlatıyor sabah benım doğum var dualarınızı eksik etmeyin lutfen
Canm korkma beldn igne hic acimiyor 4 5 saate bacaklarn acilir asiri agrin olmuyor sadece ilk ayaga kalkmak zor birde ilk 3 gun ama bnm ole gecti kimi arkadaslarm kalktigi gibi yurudu kayisi suyu ic bagirsaklarn rahatlar sonrasinda 15 gune iyice toparliyor insan kendini

ilk doğumumu genel anestezi ile oldum. Ameliyathaneden çıkarken ve daha sonraki 2-3 saat çok yoğun ağrılarım oldu. ikinci doğumumu spinal anestezi ile olsam gerçekten spinal anestezinin etkisi geçene kadar ağrı hissedilmiyor mu? spinalin etkisi geçtikçe yavaş yavaş mı ağrı hissediliyor? ağrı kesici yapmak için ayakların hareket etmesi bekleniyor mu? yoksa ağrı hissedildiğinde hemen yapılıyor mu? birde spinalin etkisi ne kadar sürüyor? Sorularım biraz fazla oldu ama şimdiden teşekkürler... Yavrularınızla sağlıklı yaşamlar diliyorum.....
Cnm bacaklarn acilmaya baslayinca agri kesici yapiyirlar az agrin oluyoe yerinde olsam genel hic olmam spinal cok daha iyi aklin basinda istedigin zmn agri kesici yapilir saate gore tabi zatn yattgn yerde agri oyle olmuyor kalkip yuruyunce zor oluyor korkma beldn ignede hic acimuyor yaparkn

Sımdı yemem ıcmem yasak sabah 8 de hastanede olcam Allahım yardımcım olsun sadece kalbım korkudan agrımaya başladı ağzım kurudu dua edin ıns rahat gecsin

Canm korkma beldn igne hic acimiyor 4 5 saate bacaklarn acilir asiri agrin olmuyor sadece ilk ayaga kalkmak zor birde ilk 3 gun ama bnm ole gecti kimi arkadaslarm kalktigi gibi yurudu kayisi suyu ic bagirsaklarn rahatlar sonrasinda 15 gune iyice toparliyor insan kendini
Ins canım çok sağol

Yarın doğum yapıcaksın sanırım hayırlısıyla kucağına alırsın inş.bende spinal ile doğum yaptım şuan hamileyim tekrar aynı şekilde yapmak istiyorum..sonrasında görünen bel ve baş ağrıları kişiye göre değişiyo bende hiçbiri olmadı.ameliyattan çıktığımda ilk 5 saat o ilk acıları hissetmedim uyusuk olduğum için o yondende güZeldi 10 dk içinde çıkardılar bebeğimi doğar doğmaz görebildim iyikide spinal olmuşum dedim sonra hep.anestezist yanında bekliycek zaten olası bi duruma karsı kendini kötü hissedersen uyutmalarını soyle ben bebğim çıktıktan sonra dikiş aşamasında uyumuştum

Sımdı yemem ıcmem yasak sabah 8 de hastanede olcam Allahım yardımcım olsun sadece kalbım korkudan agrımaya başladı ağzım kurudu dua edin ıns rahat gecsin
saglucakla kurtulursun evladini kucagina alirsin insallah.ciktiginda hic de korkulacak bisey olmadigni anlayacaksin.guzel haberlerle don insallah

Slm arkadaşlar çok sukur dogumumu yaptım oglumu kucagıma aldım ama panık atagım con arttı ameliyatta genel anestezıye donduk dılerım sızlerde sağ salim yavrularınızı kucagınıza alırsınız

Merhaba 3 gün önce spinal anestezi ile ilk doğumumu yaptım dikiş yerine doktorum yakarak birleştirdi kesi yerini şuanlik sadece çok hafif ağrım var evime 2 gün sabah geçtim ayaklarin uyuşukluğu bir saate geçiyor gerçekten ağrısız her şeyi yapıyorlar önemli olan gaz ve büyük idrarı yapmak ben zorlanınca lavman verdiler genel anestezi yerine tavsiye ederim ameliyat da kısa sürüyor çok uzun değil 4 büyük 2 küçük serum verdiler ağrı kesici isteğe bağlı .

Back
X