Spinal anestezi sonrası baş ağrısı

vesileclkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
51
7
1
21
Merhaba arkadaşlar sezeryan doğumda bana spinal anestezi uyguladılar belden ve amaliyatın ertesi günü boynuma enseme ağrılar girdi başımda sanki binlerce yük var gibi ağrı çekiyorum ve bugün 4 gün hala devam ediyor kafeinli içecek içmeme rağmen geçmiyor nasıl geçer bi bilginiz var mı varsa söylermisiniz

Hastanedeyken iğne felan vurdular eve gelirken doktor agrı kesici olarak minoset yazmış ağrılar sürekli tekrarlıyor

Benimde normal doğumda epidural yaptirmistim belden uyusturma deniyor ayni sey mi bilmiyorum ama omurgam zedelendigi icin korkunc agri yasamistim kafami kaldirmadan yatmak zorunda kaldim cogu zaman 1 haftada kendini onurga onariyor dediler cok sukur benimde 7. Gün geçmişti. Allahjm sifa versin korkmayin 3 gune azalip gecer

Benimde normal doğumda epidural yaptirmistim belden uyusturma deniyor ayni sey mi bilmiyorum ama omurgam zedelendigi icin korkunc agri yasamistim kafami kaldirmadan yatmak zorunda kaldim cogu zaman 1 haftada kendini onurga onariyor dediler cok sukur benimde 7. Gün geçmişti. Allahjm sifa versin korkmayin 3 gune azalip gecer
Benimde belden uyuşturdular kafein almama rağmen işe yaramıyor yarın 5inci günüm olacak nerdeyse

Birkaç güne kadar geçer. Günde 5 fincana kadar kahve içebilirsiniz. Minoset'i günde 3 kere alabilirsiniz

Merhaba 13. Gunum bas agrisi donmesi asla gecmiyro. İki kez hastaneye yattim serum verdiler. Ama kesinlikle gecmiyor. 5 litreye yakin su iciyorum gunde. 4 tane kahve iciyorum. Geralgine diye ilac iciyorum. Ama malesef hic bi iyilesme yok. Bos kacagi diye biseyden bahsetti anestezi hekimi. Ne zaman duzelecek bilmiyoruz

Back
X