İnşallah çok kolay geçer doğumunuz, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi :) doktor bana sürekli yürü dedi, doğum olduğu gün hep yürüdüm akşam ve gece. Ertesi gün sabah hastaneden taburcu oldum kendim desteksiz yürüdüm. Ama tabi arabaya binerken, araba giderken ve inerken canım yandı. Ayaklanıyorsunuz ama hareketleriniz kısıtlı ve ameliyat yeri kendini hep hatırlatıyor. Ağrısı sızısı mutlaka oluyor ben ilk hafta yatarken kalkarken oturup kalkarken çok zorlandım sadece. Yürürken falan gayet iyiydim :) her türlü sorunuzu bildiğim kadarıyla yanıtlar size destek olurum istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz :)Benim de iki hafta sonra doğumum var. Inşallah benim de sizin gibi kolay geçer. Sonra kaç gün sonra ayaklandiniz? Bu arada teşekkür ederiz anlattığınız için.Bebeğinizi de sağlıkla büyütün inşallah.
Çok teşekkür ederim. Tabi sorarım yine.İnşallah çok kolay geçer doğumunuz, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi :) doktor bana sürekli yürü dedi, doğum olduğu gün hep yürüdüm akşam ve gece. Ertesi gün sabah hastaneden taburcu oldum kendim desteksiz yürüdüm. Ama tabi arabaya binerken, araba giderken ve inerken canım yandı. Ayaklanıyorsunuz ama hareketleriniz kısıtlı ve ameliyat yeri kendini hep hatırlatıyor. Ağrısı sızısı mutlaka oluyor ben ilk hafta yatarken kalkarken oturup kalkarken çok zorlandım sadece. Yürürken falan gayet iyiydim :) her türlü sorunuzu bildiğim kadarıyla yanıtlar size destek olurum istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz :)
Ya az kaldı demek yavrunuza kavuşmanıza :) inşallah sizin de pozitif doğum hikayenizi burada okuruz. Her doğumun kendi hikayesi vardır diyorlar ya sizinki benimkinden daha güzel geçsin :)2 gün sonra 37. Haftam bitti ve doğuma giricem yine bi korku oluştu ama sizin hikayenizi okuyunca rahatladım yine..
İnşallah çok tesekkur ederim.Ya az kaldı demek yavrunuza kavuşmanıza :) inşallah sizin de pozitif doğum hikayenizi burada okuruz. Her doğumun kendi hikayesi vardır diyorlar ya sizinki benimkinden daha güzel geçsin :)
Müsait olduğunuzda burada buluşalım mutlaka, güzel haberlerinizi bekliyorum :) lohusalıktan da konuşuruz belki :))İnşallah çok tesekkur ederim.guzel bir hikaye ile dönmeyi umut ediyorum.
Evet insan çok geriliyor o an ama acısı olmayınca bende baya rahatlamıştımepidural verildi bana da. anestezi doktoru hareket etme vs diyince ödüm koptu. sağda solda o kadar bişgi kirliliği var ki.. insanım sonucta ve iğne batacak ya irkilirsem, ya felç kalırsam ödüm koptuen sonunda doltor “helal olsun tekte taktırabilen zor senden önceki gebe yarım saat uğraştırdı beni” demişti ama sırt üstü yatmaya çekiniyordum sanki iğne hala orda ve bi şey olacak diye korkuyordum doğumda hiç aklıma bile gelmedi tabii.. sedyede o kadar tepindim ki damaryolu bile çıktı ertesi gün dusa girdim sırtımı yıkarken ani bi ağrı oldu. epidurali unuttular diye koşa koşa odaya geldim. meğer bant kalmış ayy bi de ben soğuk kanlı bilinirim. etrafımdaki herkesi inanılmaz korkuttum
ama simdi gerine gerine çok da kötü değildi ya bi daha yaparim diyorum. hatta sesli söylemeye korkuyorum ama o doğum anını özlüyorum bu aralar sürekli
Aynen güzel olur. Bir ayağım burda zaten.Müsait olduğunuzda burada buluşalım mutlaka, güzel haberlerinizi bekliyorum :) lohusalıktan da konuşuruz belki :))
Buralarda mısın? :) seni merak ettim de :)Aynen güzel olur. Bir ayağım burda zaten.
Okuyorum fırsat buldukça csnım. İyileşmeden çocuk doktoruna başlanıyor devamlı çağırıyorlar.Buralarda mısın? :) seni merak ettim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?