Spinal mi epidural sezeryanmı kızlar acil yardım

Ben oldum çoktan canım 2 tane sezaryen 1 genel anestezi 1 spinal
hiç olmadı benim için hatta artı yanları var
normal doğum yapanlara göre
sen de devlete git sor normal doğum yapma şansın varsa söyler zaten
bebek hala dönmedi ama
32+4 olduk
peki sezeryanda genel mi spinal mi daha avantajlı

bebek hala dönmedi ama
32+4 olduk
peki sezeryanda genel mi spinal mi daha avantajlı
Spinal daha güzel normal doğum gibi her anını yaşıyorsun
ve çok güzel geçiyor
hayatmın en güzel anlarıydı
daha dönmesi için zaman var 37 ye kadar değişebilir

HER AN DUA EDİYORUM.
OĞLUM SAĞLIKLI DOĞSUN DA
İNŞALLAH BU KİLOLARI DA VEREBİLİRİMMMMMMMM
Benim arkadaşım 3 ay önce sezaryen doğum yaptı
eski halinden çok daha zayıf şuan
20 kiloya yakın almıştı
doğumdan sonra hızlı veriliyor
emzirirken biraz hareket edersen yediklerine dikkat edersen gidiyor
ama ben sütüm azalmasın diye yedim bol bol
doğumdan sonra 6 kilo aldım tersine yani

Benim arkadaşım 3 ay önce sezaryen doğum yaptı
eski halinden çok daha zayıf şuan
20 kiloya yakın almıştı
doğumdan sonra hızlı veriliyor
emzirirken biraz hareket edersen yediklerine dikkat edersen gidiyor
ama ben sütüm azalmasın diye yedim bol bol
doğumdan sonra 6 kilo aldım tersine yani
BEN HAMİLELİĞİMİN 4. AYINDAN BERİ HAMUR İŞİNİ KESTİM TAMAMEN, EKMEĞİ BİLE.
İNŞALLAH BUNUN FAYDASI OLUR

Ne kadar kolay anlatmissiniz boyle dogumu yaa gercek mi bunlar, bu kadar rahat mi, hic mi agriniz olmadi. Bende 10 gun sonra epidural ve spinal kombine sezeryan olacagim, kizimda gnel anestezi olmustum ve cok agrim olmustu. İnsallah bu dediginiz kadar kolay olur. Geceleri uyku falan kalmadi, korkudan cildiracagim... Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Öncelikle merhaba Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah.
Herşeyin hayırlısını iste Allahtan.
Ben normal doğum istiyordum 40.haftamda NST ye gittim rutin kontroldü en fazla 1 hafta daha bekleriz demisti doktorum öncesinde 40.haftada nst sonçlarıma baktı bebeğin nabzı düşük suyunda azalma var seni bugün sezeryana alıyorz deyince başımdan kaynar sular boşaldı ne istiyordum ne oldu.. Oyüzden kasma herşeyi oluruna bırak.
Doktorum SPİNAL ANESTEZİ yapıcaz dedi korktum sonra anestezi uzmanı bana anlattı geneli de spinalide kararı bana bıraktılar. Bende sipnali seçtim ve çok iyi hissediyorm çünkü normal doğum gibi oldu bebeğimin ilk ağlyışını duydum gördüm.. Ve sütün genel anestezi olnca geç geliyor çünkü ayılma süren var ben bunda dikişimi attılar odaya çıkardılar bebeğimi emzirdim hiç halsizlik baygınlık yoktu. En önemlisi ağrıyı yavaş yavaş çektim genel anestezide birden uyanınca ağrıyla uyanıyosn ama spinalda yavaş yavaş uyuşman geçiyor en son ayak parmak ucun geçiyo ve yavaş yavaş ağrı girdiği için daha kolay ben 1 haftada normale döndüm 2 gün sonra ağrılarım bitmişti. Ama tercih senin kimsenin demesiyle hareket etme her insanda ayrı etki gösterebilir bu mebalede kimse giremez ama kasma kalbini dinle..
İnş bir avazda kurtarırısın..

Şunu söylemeyi unuttum 40. haftada ne açılmam vardı ne de bir gram sancı cekmedim mecbur sezaryan oldm..

Şunu söylemeyi unuttum 40. haftada ne açılmam vardı ne de bir gram sancı cekmedim mecbur sezaryan oldm..
ve bebeğim 4 kiloydu

Back
X