- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi xDerinMavix
Merhaba canim yeni gordum mesajini.
Dogumum 17 mayista oldu. Detayli yazayim hatta merak eden olursa diye :)
17 mayista sabah hastaneye gidip yatis islemini yaptirip odaya alindim. Saat 11 gibi ameliyata alinacagimi soyledi hemsire. Damar yolum acildi. Itirazlarima ragmen sondam takildi. Sonda en korktugum seydi. Yani o takilinca her sey bitti gibi hissettim
Ameliyatla ilgili hic stres olmadim kendim de cok sasirdim. Odamda ameliyat saatimi beklerken tam 40 dakika vs kalmis derken beni almaya geldiler. 11de ameliyat olucam.derken kendimi ameliyathanede buldum. Anestezist igneyi yapmak icin one egilmemi soyledi. Kilolu oldugum icin igneyi yapamayabilecegini bu durumda genel anestezi yapmamiz gerekecegini soyledi. Hic istemiyordum zaten genel anestezi.
Nitekim bir kerede yapti igneyi. Uyusmayabilir demesine ragmen 2 dakikaya kalmadan tamamen uyustum. Oaravani koydular karnimi falan temizlediler.
Bu arada boynumda agri hissettim. Basimda bekleyen hemsire normal dedi. Doktor ne ara geldi de basladi bilmiyorum 10.40'ta bebegimin aglama sesini duydum doktor masallah tosuncuk dedi :) hemsire yanima getirdi optum onu mis gibi kokuyordu yavrum.
Onlar temizlenmeye gitti. Doktor son islemleri yapip gitti. Toplamda 30 dk surdu mu bilmiyorum ciktik ameliyattan. Esim ve annemler kapidaydi zaten odaya gittik. Bebegimi getirdiler en guzel an o andi :)
Saat 13.30 14.00 gibi bacaklarimi hissetmeye basladim. Ameliyat yerimde azicik agri oldu ama asla dayanilamayacak gibi degildi.
Anestezinin hicbir yan etkisini hissetmedim bas agrisi vs gibi.
Bana gore en kotu yani felcli gibi hissetmekti (Allah o durumda olanlarin yardimcisi olsun). Bir de sondaydi. Gerisinin hepsi tolere edilebilirdi :)
Biz ertesi gun hastaneden taburcu olduk ama gectigimiz cumartesi bebegim 4 gunlukken sekeri dustu ve acilden yatis yapildi. Carsambaya kadar yogun bakimda kuvezde kaldi. Hayatimin en zor 5 gunuydu.
Onu da cok sukur atlattik 2 gundur evdeyiz ve insallah her sey yolunda...
Allah tum hamilelere saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin.
Gözünaydın canım çok sevindim bak o kadar korkuyordun bitti geçti sağlıkla büyüt inşallah
Bende spinal istiyorum uyuşmanın kiloyla ilgisi olduğunu bilmiyordum o zaman benim içinde zor olur bende kiloluyum bakalım kısmet