- 16 Eylül 2015
- 154
- 10
- 13
- 39
- Konu Sahibi Sahsultan1
-
Canım üşüttüysen dikiş yerlerinde acı olur.sızlama olur.bide herkezin vücut yapısı ve bünyesi farklıdır tabi.ben de ayni sekilde dogum yaptim... arkdsn dedigi gibi cafe ortami vardi:) 4o dk surdu her sey... yalniz 25.gunum ve dikislerim hala aciyor... kime sorsam agrimiyor diyor.. bnm vucudum niye boyle tepki verdi acaba...
ben de ayni sekilde dogum yaptim... arkdsn dedigi gibi cafe ortami vardi:) 4o dk surdu her sey... yalniz 25.gunum ve dikislerim hala aciyor... kime sorsam agrimiyor diyor.. bnm vucudum niye boyle tepki verdi acaba...
Ilk dogumumdu benim gayaet guzeldi bebegi karnindan almalari 10 dk falan suruyo senin odaya cikman yarimsaaten fazla toplam 1 saat ti falan geciyyo odaya ciktiktan 2.3 saat sonra yuruyosun ben eve geldim 3 gun sonra ayaklandim sana su soylicem eve geldiginde bol bol kayisi ye tuvalete cikamicaksin agrin olucak 5 tane kayisi ye aninda tuvalete gidersin korkma cok guzel geciyo anlamiyosun bile ama asla kayisi bekleme bide 15 gun sonra sana gece usume ve titreme gelicek atesin olucal hemen hastaneye git hic durma tv gordum kadin gitmemis olmus bende gitmedim konrole gittigimde doktor bana bagirdi ve tek sunu soyledi yigyecek ekmevin varmis allah seni korumus deni. Sende eger ogle olursan hic bekleme hastaneye git seron falan takiyolar ben gitmedim olucektim nerdeyse. Allah su gibi kurtarsinArkadaşlar spinal sezeryan dogum yapanlar nasıl bir asamaydi ortalama kac dakika sürüyor ne zaman ayaklanmaya başladınız sorun yasayan var mi
Oooo tatlim benim w sene oldu hala aciyo disari. Soguga ciktimda gece karnim sisiyo bu bogle hep devam ediyobende yirmi gün önce sezeryanla dogum yaptım dikiş yerlerim arada acıyo hala
ömür boyu cekiyoruz yaniOooo tatlim benim w sene oldu hala aciyo disari. Soguga ciktimda gece karnim sisiyo bu bogle hep devam ediyo
Aynenn ogle vallaömür boyu cekiyoruz yani
asla uzun surmuyo 3 gun sonra kendi ihtiyaclari gore bilirsin benim yazdigim mj oku konu sahibine yazdim tam uygularsan hic biseyin kalmaz tatlimKızlar bende 34 haftalik hamileyim 2.dogumum ilki biraz kötü geçti devlette normal doğum yaptım 2.de çok kararsizim özelde olcak ama sezeryan istiyorum iyileşme süreci çokmu uzun oluyor
Merhaba kizlar 12 gün önce sezeryan ile doğum yaptim çok korkmama rağmen ameliyat güzel geçti ama sonrasındaki ağrılar beni benden aldı dikiş yerlerimn acısı karnimin acısı geçmek bilmedi hele o ilk yürüyüş tuwalete annemin eşimin yardımı ile gittim 5 gün boyunca ne zaman yürümek için ayağa kalsam dikisimin sağ tarafı cook acidi dra sorduğumda orda düğüm olduğunu anca 1 ayda eriyecegini söyledi bug7n 12.günüm hala toparlanamadimmmm çocuğumu kucağıma eşim yada annem weriyo ayakta kaldığım zaman agrilarim oluyo okuyorum herkes iki gün de iyilesmis daha da bozuluyor moralim bende mi sorun warrr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?