Spinal sezeryan olanlar

Sahsultan1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
154
10
13
39
Arkadaşlar spinal sezeryan dogum yapanlar nasıl bir asamaydi ortalama kac dakika sürüyor ne zaman ayaklanmaya başladınız sorun yasayan var mi

Canım her ne kadar sezeryan istemesemde bende spinal sezeryan oldum eylül ayında.çok memnun kaldım ama. Anestezi doktorun çok önemli.belimden vurulan iğnenin acısını,hiç bir etkisini hissetmedim ben. Hem doğum doktorum hem anestezi doktorum hem de hemşireler çok çok iyilerdi.ameliyat değilde sanki bi cafede oturup muhabbet ediyomuşuz gibi hissettim.operasyon sırasında anestezi doktorum o an yapılan iğnelerin,verilen dil altı haplarının ne gibi yan etkiler yapıcağını anlattı sürekli.ameliyata alındım ve 15 dk sonra bebeğim dünyaya geldi.bende yarım saat sonra odaya alındım.yani toplamda 45 dk falan sürdü.2gün hastanede kaldım.o ilk gün biraz zorlu geçiyo tabi.ben annemden ve kayınvalidemden destek almadan wcye gidemedim ama hastaneden çıktıktan sonra tamamen ayaklandım ve çabuk iyileştim.

Ilk dogumumdu ve ameliyattan ciktiktan sonra oh be iyiki spinal olmusum dedim :) ortalama 45 dakika sürüyor ve gercekten keyifli gecti hic korkmadim.ben dogum günümde dogum yaptim ameliyathanede senlik samata cikardilar bebegimi.oncelikle normal odada uzerini giyiniyorsun elinden damar yolu aciliyor ameliyathaneye goturuyorlar. Orda belinden kıl gibi ince bir iğne yapiyorlar.o an bana çok aciyacagini soylediler ama ben hissetmedim bile.15 dakika sonra bebegimi gördüm ağladım.2 gun hastanede kaldim ilk bir hafta dikis yerlerim acidi.hepsi bu kadar hayirli bir dogum dilerim ...

ben de ayni sekilde dogum yaptim... arkdsn dedigi gibi cafe ortami vardi:) 4o dk surdu her sey... yalniz 25.gunum ve dikislerim hala aciyor... kime sorsam agrimiyor diyor.. bnm vucudum niye boyle tepki verdi acaba...

ben de ayni sekilde dogum yaptim... arkdsn dedigi gibi cafe ortami vardi:) 4o dk surdu her sey... yalniz 25.gunum ve dikislerim hala aciyor... kime sorsam agrimiyor diyor.. bnm vucudum niye boyle tepki verdi acaba...
Canım üşüttüysen dikiş yerlerinde acı olur.sızlama olur.bide herkezin vücut yapısı ve bünyesi farklıdır tabi.

İlki genel ikincisi spinal oldu ama sol kalçamin bir kısmı uyuşuk kaldı hissetmiyorum baş ağrısı bel ağrısı olmadı ama bendeki yan etkisi de farklı oldu ama genelde çok daha rahattı

bende yirmi gün önce sezeryanla dogum yaptım dikiş yerlerim arada acıyo hala

Arkadaşlar spinal sezeryan dogum yapanlar nasıl bir asamaydi ortalama kac dakika sürüyor ne zaman ayaklanmaya başladınız sorun yasayan var mi
Ilk dogumumdu benim gayaet guzeldi bebegi karnindan almalari 10 dk falan suruyo senin odaya cikman yarimsaaten fazla toplam 1 saat ti falan geciyyo odaya ciktiktan 2.3 saat sonra yuruyosun ben eve geldim 3 gun sonra ayaklandim sana su soylicem eve geldiginde bol bol kayisi ye tuvalete cikamicaksin agrin olucak 5 tane kayisi ye aninda tuvalete gidersin korkma cok guzel geciyo anlamiyosun bile ama asla kayisi bekleme bide 15 gun sonra sana gece usume ve titreme gelicek atesin olucal hemen hastaneye git hic durma tv gordum kadin gitmemis olmus bende gitmedim konrole gittigimde doktor bana bagirdi ve tek sunu soyledi yigyecek ekmevin varmis allah seni korumus deni. Sende eger ogle olursan hic bekleme hastaneye git seron falan takiyolar ben gitmedim olucektim nerdeyse. Allah su gibi kurtarsin

Kızlar bende 34 haftalik hamileyim 2.dogumum ilki biraz kötü geçti devlette normal doğum yaptım 2.de çok kararsizim özelde olcak ama sezeryan istiyorum iyileşme süreci çokmu uzun oluyor

Kızlar bende 34 haftalik hamileyim 2.dogumum ilki biraz kötü geçti devlette normal doğum yaptım 2.de çok kararsizim özelde olcak ama sezeryan istiyorum iyileşme süreci çokmu uzun oluyor
asla uzun surmuyo 3 gun sonra kendi ihtiyaclari gore bilirsin benim yazdigim mj oku konu sahibine yazdim tam uygularsan hic biseyin kalmaz tatlim

Teşekkür ederim cvp verdiğin için çok şey okudum sezeryanla ilgili iyiden var kötü de arada kldim

Merhaba kizlar 12 gün önce sezeryan ile doğum yaptim çok korkmama rağmen ameliyat güzel geçti ama sonrasındaki ağrılar beni benden aldı dikiş yerlerimn acısı karnimin acısı geçmek bilmedi hele o ilk yürüyüş tuwalete annemin eşimin yardımı ile gittim 5 gün boyunca ne zaman yürümek için ayağa kalsam dikisimin sağ tarafı cook acidi dra sorduğumda orda düğüm olduğunu anca 1 ayda eriyecegini söyledi bug7n 12.günüm hala toparlanamadimmmm çocuğumu kucağıma eşim yada annem weriyo ayakta kaldığım zaman agrilarim oluyo okuyorum herkes iki gün de iyilesmis daha da bozuluyor moralim bende mi sorun warrr yaa

Öyle düşünme canım ya sende niye sorun olsun ama bazısı çabuk atlayor malesef bazısınında bünyesi çok hassastır acıyı daha uzun süre hisseder kendini sıcak tut üşütmemen çok önemli zorlama elbet geçer geçmiş olsun sağlıkla büyüt

20 ocakta spinal anesteziyle doğum yaptım..ilk iki doğumum normal doğumdu ve anladımki normal doğum bir kadın için büyük bir nimet.doğum iyi hoş çabuk ve ağrısız oluyor da sonrası kabus..benim bünye zayıf ve ağrı eşiğim düşük olduğundan ben çok çektim..iki büklüm tuvalete zor gittim,yatsam kalkamadım kalksam yatamadım..1 buçuk aydır neden geçmediğini anlamadım belimin iğne vurulan yerine baskı uygulanınca müthiş bir ağrı ve nefes kesilmesi yaşıyorum..o bölge çok hassas ve oradan omurgama ağrı yayılıyor,ayağa kalkınca hala belimi düzeltemiyorum bir süre..kambur oldum çıktım resmen...omurgam taş gibi eğilip bükülürken çok ağrım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…