Spiral hakkında

duygus19

Prenseslerim
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
288
67
643
35
Arkadaşlar 1,5 ay önce doğum yaptım spiral taktırmak istiyorum henüz adet de görmedim ama doğum dikişliydi içerde hala yaralar duruyor ve hala biraz acıyor bu şekilde nasıl taktırıcam spirali.Bana sağlıkocağı 40 ın çıksın adetin ikinci günü taktır dedi.Ilk adet olup bittikten sonra ikinci adette taktırsam olur mu öyle? Yaralı olanlar nasıl ne zaman taktırdılar.

ilk adetini ne zaman olacaksin bilemezsinki
istedigin adet de takdriabilirsin , 1. de olur 10. da
korunma i$ini saglama aldikdan sonra ( ba$ka yollarla ) bi sorun olmaz spiralin tarihinde
ilk adet bunyeden bunyeye degi$ir bide
ben kizimda 10 ay oglumda 15 ay bekledim :)

Sevgili Duygus19,
Ben 2 bucuk ay once normal dogum yaptim benimde dikislerim vardi.
Hamilelikten oncede spiral kullanmistim ve memnun kalmistim.
Dogumdan sonraki 50.gun doktorum dikislerimi kontrol etti bir sorun yoktu, iyilesmisti ve ogun spiralimide takti.
Hamilelikten onceki spiralimde adet iken takilmisti dogru, ama diger arkadasinfa soyledigi gibi dogumdan sonra ne zaman adet olacagimizi bilemeyiz.
Yani doktorunuz sizi muayene etsin dikisleriniz iyilestiyse hemen spiral taktirabilirsiniz,sevgiler:)

Merhaba arkadaşlar,
Bende doğum yapalı 6 ay oldu ve hala adet görmedim. Spiral taktırmayı istiyorum ama çok can yakıyormuş takılırken o yüzden adetliyken takılırsa daha az acı olurmuş. Ben sezeryanla doğum yaptım yani pek acı ağrı yaşamadım oyüzden korkuyorum çok canım yanar diye. Birde çok sık mantara neden oluyormuş. Kararsız kaldım bu nedenler yüzünden ama çok korkuyorum hamile kalmaktan bebeğim daha çok küçük:(

Merhaba arkadaşlar,
Bende doğum yapalı 6 ay oldu ve hala adet görmedim. Spiral taktırmayı istiyorum ama çok can yakıyormuş takılırken o yüzden adetliyken takılırsa daha az acı olurmuş. Ben sezeryanla doğum yaptım yani pek acı ağrı yaşamadım oyüzden korkuyorum çok canım yanar diye. Birde çok sık mantara neden oluyormuş. Kararsız kaldım bu nedenler yüzünden ama çok korkuyorum hamile kalmaktan bebeğim daha çok küçük:KK43:

Bebeğim yaşına giriceek iki kere adet oldum . aynen ben de senin gb acır diye çok korkuyorum ve de mantardannn .. çok kararsızımm..bu ,iş nasıl olcak birileri bizi rahatlatsın :D

Kizlar ben 3 gun once spiral taktirdm.aci falan cok az hissettm.rahat olun bence.korkulacak bir durum degil.hele normal dogum yapmissanz sinek isirigi gibi bu yaninda

canım bende 40. günümde taktırdım spirali, bende dikişliydim korkma.. endişe etme, normal doğum yapmış birisin, spiral ne ki :)))) öyle abartılacak bir acısı filen de yok...

canım normal doğum yaptıysan hiç korkma arkadaşlarım normal doğum yaptı hiç acı çekmediklerini söylediler ben sezeryan ile doğum yaptım doktor çok acıycak dedi söylediği gibi de oldu.

gercekten aciyor mu?ben de 3 ay once sezeryanla dogum yaptim.hamile kalmaktam korkuyorum spiral taktirmak istiyordum bende.ama korktum simdi yaa..offf nasil olucak bu is

Spiralin yan etkileri cok fazlatmıs bende cok korkuyorum taktırmaktan baska yontemler bilen varsa yazabilirmi

Back
X