Spiral hamileliği

meryemce83

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
31
6
6
42
Merhaba arkadaşlar 9 gunonce adetım bıttı sonrakı gun bırlıkte olduk esımle. Bu arada spıral cae bende son ıkı günde kanamam ve hafif sncım var hamılelık aklımın ucundan geçmezken gıttım kontrole beta hcg 118 çıktı. Adetıme 2 hafta var daha ve spiral takılı kaymamısta yerınde yanı . Kafayı yiyecegım ağlamaktan helak oldum yatın bı daha çağrı doktor

Benim bir tanıdığım daha 33 yaşında sanırım, 6 tane çocuğu oldu, ve hep korunarak
Yeni evlendiği zaman çocuk istemedi hap kullandı ama etkisiz oldu hamile kaldı, dışarı boşalma yöntemi, sonra spiral kullanarak hamile kaldı, iple bağlama yöntemide dahi hamile kaldı işe yaramıyor diye çözdürdü, son çocuğunu prezervatifle yaptığı halde hamile kaldığını anlattı, yırtık değildi kontrol ettim diyor belkide ilk zevk suyuyla hamile kaldı, spermin kokusuyla hamile kalıyor kadın resmen.
Bazı kadınlar ne yaparsa yapsın hiçbir yöntem kurtarmıyor çok enteresan, kimileri de bir evladım olsun diye yanıp tutuşuyor.
Hakkında hayırlısı olsun, yaşınız 39 ama yumurtalarınız maşallah sağlıklıyımış? Aldırmayı düşünüyormusun?

Aldırmayı düşünmem gunah sonuçta ama ne yapacağım hıc bılmıyorım. Korunarak hamıle kalınırım derdım bende hep

Ne diyeyim biz preservatif bile kullanmadan hamile kalamıyoruz millete şaşırıyorum doğrusu

10 aydır bir taraflarım yırtıldı hamile kalamadım hâlâ. Allah'ın işi işte. Vardır bir hayır, bebeğinizi kabullenip onu sevmeye başlayın. Anne karnında bile hissediyorlar, kıyamam...

Hakkınızda hayırlısı olsun ama neden ağlıyorsunuz? 4 senedir gitmediğimiz doktor kalmadı olmuyor Allahtan gelen hediyeyi istemiyorsunuz vallahi garip

Su benim olmuyor senin oluyor niye soyleniyosun diyenleride anlamiyorum bi turlu. Senin cocugunun olamamasi ile konu sahibinin ne alakasi var? Belki yasi var bu saatten sonra bebek yetistirmek zor belki durumu yok bakmaya yani ne bayiliyosunuz hemen biz istiyoruz sizin oluyo safsatasina.
Konu sahibi hayirli olsun saglikli olsun insallah. Spiralle hamile kalindigini cok duyuyoruz. En etkili korunma yontemi tuplerin baglatilip kesi atilmasi veya daha da etkilisi esinizin vasektomi ameliyati olmasi. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Çok teşekkür ederim benı anladığınız ıcın 40 yaşındayım ve 3 çocuğum car en küçüğü 1 yaşında akademısyenım zaten zor bı hayatım var çok korkuyordum. Ana beta hcg dun 133 tu bugün 90 olmuş sanırım sağlıklı bı gebelik degıl

Spiralle hamile kaldım dr çekmek isterse rahim yukarı çıkmadan çektir ..ben çok geç farkettim hamile olduğumu doğum da çıkartmamış dr 12 sene spiralle yaşadım enfeksiyon sorunları yaşadım

Ağlayacak ne var? Bazı şeyleri görüp şükretmek gerekir bu yuzden bu şekilde yazılıyor inşallah rabbim sizi sınamaz. nasıl ki sizin bi goruşunuz varsa başka insanların da kendine gore goruşu ve yorumu olabilir saygı duymak zorundaısnız

Spiralle hamile kalan kalana zaten etrafımda. Birinin bebeği karnında spiral boğması sonucu 9. Ayında vefat etti hatta. Hiç güvenmiyorum kim ne derse desin

Evet sagliksiz gibi gorunuyo ama beta 0 olana kadar takibini yapin her duruma karsilik gecmis olsun

Konu sahibine yaptiginiz yorumla saygi duymayan sizsiniz de neyse.. Rabbim kimseyi sinamasin zaten evlat ince bi konu. Ama kendinize beklediginiz inceligi karsinizdakinede gosterin. Kimin ne yasadigini bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…