slm arkadaslar benim bir kizim var.dogum kontrol hapi bemi sinirli ve degisken biri yapti arti cinsel istegimi azaltti.bambaska biri oldum.spiral taktirmak istiyorum.doktorum bu spiralin guvenli oldugunu kanamayi dutdurdugunu ve hormanun kana karismayip rahimde kaldigini soyledi.netten cok arastirdim en iyi yontem gibi gozuluyor.ama genede burda sormak istedim.aranizda kullanan
kilo problemi vs yasayan varmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu konular kişiden kisiye değişiyor tatlım ya.bende yok ama bazılarında siddetli agri iltihap falam yapıyo. Ayrıca bizim bi tanıdık spiral varken hamile kalmıştı. Doktor yanlış taktı desek oda zor cunku kocası takmişti :)
kocasimi takmisti haha gercekten..ondan hamile kalmistie.doktor bana dedi eski spiraller oyleydi ama yeniler oyle degil diyr.5 sene kullaniyosun hirmon vucuda gecmiyor falan internette bayagi arastirdim ama sadece enfeksiyon yaoma olayi var kotu yani.oda alt yapisinda enfeksiyin olanlarda
Adam dört cocuktan sonra dayanamayıp taktı yine de beşinci oldu :)) ben zaten pek bilmiyorum
Canım ya. Insallah bi sıkıntı doğurmaz sende diyim.
Kocasi nasil takmis ki :44:
Doktor mu ?
Takmis derken spirali nasil takmis yani
bende ona nasıl yaniiiiiiiiidiyorum
Bende takmisi yanlis anladin sandim
işin garip yanı,bende öyle anladım
Amanin ben konustukca batiyorum
gözler ahanda böyle oliyyy ..:111:
sahuru edip uyimali ..
aynen valla .....
iyi sahurlar,iyi geceler
ceylinim öpüyorum balımmm görüsürüzz
Kocasi nasil takmis ki :44:
Doktor mu ?
slm arkadaslar benim bir kizim var.dogum kontrol hapi bemi sinirli ve degisken biri yapti arti cinsel istegimi azaltti.bambaska biri oldum.spiral taktirmak istiyorum.doktorum bu spiralin guvenli oldugunu kanamayi dutdurdugunu ve hormanun kana karismayip rahimde kaldigini soyledi.netten cok arastirdim en iyi yontem gibi gozuluyor.ama genede burda sormak istedim.aranizda kullanan
kilo problemi vs yasayan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?