spiral kullananlae

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
slm arkadaslar benim bir kizim var.dogum kontrol hapi bemi sinirli ve degisken biri yapti arti cinsel istegimi azaltti.bambaska biri oldum.spiral taktirmak istiyorum.doktorum bu spiralin guvenli oldugunu kanamayi dutdurdugunu ve hormanun kana karismayip rahimde kaldigini soyledi.netten cok arastirdim en iyi yontem gibi gozuluyor.ama genede burda sormak istedim.aranizda kullanan
kilo problemi vs yasayan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu konular kişiden kisiye değişiyor tatlım ya.bende yok ama bazılarında siddetli agri iltihap falam yapıyo. Ayrıca bizim bi tanıdık spiral varken hamile kalmıştı. Doktor yanlış taktı desek oda zor cunku kocası takmişti :)

kocasimi takmisti haha gercekten..ondan hamile kalmistie.doktor bana dedi eski spiraller oyleydi ama yeniler oyle degil diyr.5 sene kullaniyosun hirmon vucuda gecmiyor falan internette bayagi arastirdim ama sadece enfeksiyon yaoma olayi var kotu yani.oda alt yapisinda enfeksiyin olanlarda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adam dört cocuktan sonra dayanamayıp taktı yine de beşinci oldu :)) ben zaten pek bilmiyorum
Canım ya. Insallah bi sıkıntı doğurmaz sende diyim.

20 gun once spiral yuzunden bir ameliyat olmak zorunda kaldim. Cok dusuk bir ihtimalmis ama basima geldi konuyu gorunce soylemeden geçemeyeceğim. Spiral karin bosluguma gitmis.

Canim bende spiral kullanirken hamíle kaldím agir falan kaldirinca kayiyormus dikkatli olmani oneririm zaten kimisine yaramiyor

spirial kanamanı durdurmaz canım birazcık arttırır ve uzatır.yani 3 gün adet göryosan 4 gün yada 5 gün yapabilir.%98 güvenilir bir yöntemdir zaten 1 ay sonra kontrole cagırırlar memnun kalmazsan cıkartırsın canım anemin varsa önerilmez.10 YIL KORUYUCUDUR BAKIRLI OLANLAR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…