o ne ki ........ :44:
Turistlere yazilmisD
sevgili turist
-tepmek toynakli hayvanlara mahsustur horon tepilmez vurulur
-yemesini bilen soylemesini de bilmeli mıhlama degil muhlama
-yore halki istanbul turkcesini cok iyi anlar "uyy" ile baslayip "daa" ile biten sevimsiz sive taklitleri yapmayin
Boyle bi afis asmislar iste :)
bildiklerimiz yanlıs yani :26:
Yani:)) kafana gore takil sen:) buranin sivesini konusmak cok zevklidir ben cok seviyorum istedigin sekle sokuyosun kelimeyi:)
Amanin ben konustukca batiyorum
Konu sahibesi arkadasim,
Spiralin ucunda kucuk bir ip var doktorlar spiral cikartilmak istendiginde bu ipi cimbiz gibi bir alet yardimiyla cekip aliyorlar.
iste o ipi elinizle kontrol etmek ve yerinde mi diye bakmak mumkun.
Ancak iliski sirasinda esininiz ya da sizin hissedeceginiz,size ya da esinize rahatsizlik verecek birsey degil.
Ben dogum yapmadan once agrim oldugu birkac sefer bu sekilde kontrol etmistim.
Doktorum ipin bu sekilde kontrol edilebilecegini soylemisti.
Ayrica spiralin kaymasi gibi durumlar cok nadir rastlanan durumlar,spiral prezervatiften daha koruyucu bir yontem.
ve vucudunuza disaridan hormon verilmesinden de(eger hormona ihtiyaciniz olan bir saglik sorununuz yoksa) kat kat iyi bir yontem bence.
saglikla kalin:)
Tesekkurederim canim.evet kendin kontrol edebiliyomusin oyle ipi hissetme gibi bisey soz konusi degilmis.hormonlu olan bu yeni cikan spiralden son olarak arastirmalarimi yaotiktan sonra karar verdim.ayrica demir eksikligi ve kansizlik problemim de var.hormonli olan kani kesiyor ama menopoz gibi bisey degil.kesinlikle.vucudun dan fazla kan gitmemis oluyor yumurtlama devam ediyor fakat cocuk olmasi engelleniyor az bi hormon sayesinde hormon kana karismiyor beyne gitmiyor sirf rahmi etkiliyor harika bisey doktorum isvicreli ve cok yasli tecrubeli bi doktor.4 senedir benim doktorum ona guveniyorum.ve dedi hic bi sorun olmicak bakir spiral ler gibi enfeksiyonda yapmiyormus.diger hormonsuz gibide cok kanama falan.karar verdim taktiricam bu ay.fakat adet gunu randecu almam lagzim oyle rahim agzi acik oldugindan kolay takiliyormus dedi.bide ilac verdi spiral taktirmadan bi saat once icmem lagzim takilirken herhangibi bi mikroba karsi vucudum korunsun diye.kararim bu bakalim sanmiyorum sorun cikar.cok yazi okudim cok kadin memnun ama diger spirale gore ckk pahali yurt disinda yasiyorum ben.yeni yontem bi spiral oldugunu soyledi doktor kucuk ve t sekkinde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?