Merhabalar konunun sahibi ağrının sebebini bulmuş.Bence de altın da başka bir sorun var kardeşim ve ablam da taktırdı ikisi de sürekli ağrıları olduklarını söylediler doktora da gittiler hep enfeksiyon dediler ve ilaç verdiler kardeşim 1,5 yıl sonra ablam da 9 yıl sonra çıkarttırdı.Ah ve ben taktırmak için 3 defa doktora gittim hastanede uzak heee en sonunda kendi doğum günümde oğlum 4 aylıkken devlet hastanesinde regl değilken taktırdım.Taktırdıktan bir hafta sonra önce sızlama vardı biraz o hiç kalmadı hiç kanamam olmadı regl düzensizliği,ara kanama,reglken kanama da artmada olmadı.Kontrollerime düzenli gittim ağır şeyler kaldırmadım regl olmama 10 gün vardı doktora kontrole gittim yerinde dedi benim o ay adetim gecikti aha test yaptım pozitif doktora gittim turp gibi hamileyim

(Küçük oğlum 1 yaşın da ) spiral kaymış de ben ağır bir şey kaldırmadım önce ki doğumlarım sezeryan o zaman kayma ihtimali daha azmış.Benim kanamada olmadı ağrıda olmadı kaydığında öyle olurmuş ya.Doktor da diyor ki kontrol ettirmezseniz öyle olur ben 10 gün önce gitmişim kontrole zaten

Şimdi herkes başladı tabi eee korunsaydınız

Diğerinin daha yaşı küçük aceleniz ne

Oğlumu doğurdum Şu an 16 aylık taktırmadım geri o kadar acılar çekip sonunda hamile oldum diye.Bir komşumuz vardı spiral taktıralı 9 yıl oldu hamile spiral de kaymamış çıkartamadılarda ipini bulamadılar şuan 35 haftalık oldu.Yani çiçek kızlar dikkatli olun kontrollere gidin ağır şeyler kaldırmayın baktınız ağrı geçmiyor çıkarttırın bence öyle yaşanır mı?