sonmuralp Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2012 138 3 46 Ordu 28 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sonmuralp #1 merhabalar ben spiral taktırmak istiyorum ama ben kansızlık sorunu yaşadım spiral aşırı kanama yapıyormuş (ebe söyledi).... iğneyi önerdi onuda ben istemiyorum en iyisi spiral diye düşünüyorum... acaba spiral gerçekten aşırı kanama mı yapıyor?
merhabalar ben spiral taktırmak istiyorum ama ben kansızlık sorunu yaşadım spiral aşırı kanama yapıyormuş (ebe söyledi).... iğneyi önerdi onuda ben istemiyorum en iyisi spiral diye düşünüyorum... acaba spiral gerçekten aşırı kanama mı yapıyor?
sonmuralp Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2012 138 3 46 Ordu 29 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sonmuralp #2 spiralle ilgili bilgisi olan yok mu????????
fatmaipek kızımın kardeşi yolda :) Kayıtlı Üye 28 Haziran 2012 5.481 1.578 198 44 29 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sonmuralp #3 çoğu kişiden bende duydum ama sorunsuz kullananlarda var birazda bünyeye bağlı galiba iğne istemiyorsan doğum k.hapı kullan cnm
çoğu kişiden bende duydum ama sorunsuz kullananlarda var birazda bünyeye bağlı galiba iğne istemiyorsan doğum k.hapı kullan cnm
sonmuralp Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2012 138 3 46 Ordu 29 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sonmuralp #4 fatmaipek .!.: çoğu kişiden bende duydum ama sorunsuz kullananlarda var birazda bünyeye bağlı galiba iğne istemiyorsan doğum k.hapı kullan cnm Genişletmek için tıkla... bebek emzirdiğim için onu da önermedi ebe
fatmaipek .!.: çoğu kişiden bende duydum ama sorunsuz kullananlarda var birazda bünyeye bağlı galiba iğne istemiyorsan doğum k.hapı kullan cnm Genişletmek için tıkla... bebek emzirdiğim için onu da önermedi ebe
gecekusu Guru Kayıtlı Üye 2 Şubat 2008 1.041 39 323 İstanbul 12 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sonmuralp #5 Hormonlu spiral kullanırsan kanaman çooook azalır. Fiyatı fazla ama kansızlık için çözüm.