spiral ve akıntı

bbbetulsssenol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
101
27
53
Meraba ben 1 ay oldu spiral taktırali ama akıntı çok fazlalasti nerdeyse iç çamaşırım dan pantolon uma kadar geçiyor bunun spiral le bi alakası var mı hafif birazda koku yapıyor ama çok rahatsız edici bir koku değil lütfen bu durumu yaşayanlar bu yardım etsin ....

Spiral taktırdıktan sonra o bölge mikrop kapmaya daha elverişli oluyor.
Büyük ihtimalle enfeksiyon vardır.
Mantarda olabilir.

Bunu farketmen lazimdi hemsiremi takti doktormu akinti yada enfeksiyon olmayacak sipral taktirirken tekrar atarmis sipral kendiini tutmazmis kontrole gittinmi bidaha yerlesmismi diye

Soylemedinmi doktora bak bnde taktiracaktim bnmde var akinti bana hemsirm dediki once akintin bitsin onun tedavisini gor sonra sipral dedi ondan sonra saten.bn vazgectim bmde 4aydir var

Hımmm işte burda değişiyor ben yurt dışında kalıyorum ve dillerini pek bilmiyorum eşim vasıtasıyla geldim sorma di bende söylemedim aklıma gelmedi çünkü

Hmmm bak canm sikinti bura basliyo isate akintin varmis sipral taktirinca iyice fazlalasmis anliyacan tekrar doktor yolu gorunuyo sana git derdini guzelce anlat bnce

Ama Dr bana dedi ki yani tercüman yoluyla akıntı gelsin daha iyi temizler o bölgeyi gelmesi daha iyi ama beni rahatsız ediyor. Çok gelmesi

Back
X