Spirali cikardikdan sonra gebe kalma sorunu

Kizlar 4 sene spiralle korundum suan bebek dusuncemiz var ve cikartdirali bir sene oldu gebe kalamiyorum boylebir sorun yasayan varmi gebelik olusdumu biu konu hakkindaki bilgileriniz neler kizlar 🥹
Formu gördüm direk yazayım dedim bende öyleyim spriL vardı 4.5 sene geçen sene çıkarttım 9 Ydir gebe kalamıyorum 6 yaşında oğlum vR

Formu gördüm direk yazayım dedim bende öyleyim spriL vardı 4.5 sene geçen sene çıkarttım 9 Ydir gebe kalamıyorum 6 yaşında oğlum vR
Merhaba spirali bende 5 ay oldu cikarali ama gebelik oluşmadı bide siz çıkardıktan sonra adetlarinizin düzeni nasıldı ben resmen 18-22- 24- o şekil gün aralığı ile oluyorum

Merhaba spirali bende 5 ay oldu cikarali ama gebelik oluşmadı bide siz çıkardıktan sonra adetlarinizin düzeni nasıldı ben resmen 18-22- 24- o şekil gün aralığı ile oluyorum
Benimki gayet düzenli hatta çok ağrılarım olurdu sprial varken çok şükür o da kalmadı ama bu ay da olmazsa 9aydir olmuyor olacak kan testlerim iyi usg de de bisey yok bilemiyorum eşim Dr ye gidecek ayın 2sine

Benimki gayet düzenli hatta çok ağrılarım olurdu sprial varken çok şükür o da kalmadı ama bu ay da olmazsa 9aydir olmuyor olacak kan testlerim iyi usg de de bisey yok bilemiyorum eşim Dr ye gidecek ayın 2sine
Aslında spiral çok da kalmadı bnde etrafimda kim var sa takıp çıkaran herkesinki oldu insan taktığına pişman oluyor ama bir daha asla da takmam herhalde umarım isteyen herkesin de bizimde gönlümüzce olur

Aslında spiral çok da kalmadı bnde etrafimda kim var sa takıp çıkaran herkesinki oldu insan taktığına pişman oluyor ama bir daha asla da takmam herhalde umarım isteyen herkesin de bizimde gönlümüzce olur
İnşallah bende pişman oldum inanın şimdi gebe kalırsam korunmadan cocuk 1.5 yaşına gelince bi tane daha yapmayı istiruoym ta i rabbim de izin verirse

Birbirimizi konu hakkında bilgilendirelim rica ediyorum beni Dr tüp bebek merkezine yönlendirdi orda aşılama falan yapılıyor ya da detaya bakılıyor devlet hastanesine gidiyorum
Spiral sonrasi gebe kalamadiginiz icinmi cocugumuz varmiydi

Kızlar bazı uygulamaya göre 1 gün bazı uygulamaya göre 3 gün geçiyor adet günüm sizce biseyler var mıdır birde göguslerim siserdi hep çikolata ardından dan acılı şeyler isterdi canm regl yaklaşırken bu sefer öyle olmadı sadece göğsüm şiş o da bir gün şiş bir gün hasas oluyor

Back
X