spiralle gebelik

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.476
63
spiralle hamile olduğumu öğrendim evliliğim zaten yolunda gitmiyordu bu korumuyormuydu ya güvendik iyimi ben bu spirali hamilelikte çıkarttırabiliyormuyum bilgisi olan varmı

Maalesef Bebiş elinde spiralle çıkarsa şaşırmayın Sadece keseye yakın olmaması falan lazım yani gebeliğe zarar verebilir o kadar takip edilmeniz lazım.

spiralle hamile olduğumu öğrendim evliliğim zaten yolunda gitmiyordu bu korumuyormuydu ya güvendik iyimi ben bu spirali hamilelikte çıkarttırabiliyormuyum bilgisi olan varmı
Spiral bana hiç güvenli gelmiyor etrafımda spiralle hamile kalan kalana çünkü. Çıkartılamıyorsa bile mutlaka kontrollerinizi asla aksattırmadan devam ettirin çünkü okul arkadaşımın annesi 9 aylık hamileyken bebek boğuldu spiralden. Tehlikeli de bir durum bence.

Merhaba arkadaşlar 9 gunonce adetım bıttı sonrakı gun bırlıkte olduk esımle. Bu arada spıral cae bende son ıkı günde kanamam ve hafif sncım var hamılelık aklımın ucundan geçmezken gıttım kontrole beta hcg 118 çıktı. Adetıme 2 hafta var daha ve spiral takılı kaymamısta yerınde yanı . Kafayı yiyecegım ağlamaktan helak oldum yatın bı daha çağrı doktor

Spiral olayi bana hic guvenli gelmiyor artik..Arkadasimda yakin zamanda dogum yapti...Spiralide kendi dusurmus buarada ama keseye zarar vermis ...O yuzden erken dogum oldu ama bebisin masallahı var...

Aklima degisik ütopik seyler geliyor nufus oraninda dusus mu var acaba? Spirallerde hep sorun olusuyor

Sağlıkla gelsin bebisleriniz

Malasef bende kaldım hemde kayma dahi yok ve üstelik ipte yok cikartmiyorlr

Sprial kaydıysa rahim ağzına geldiyse alınıyor.
Kardeşim öyle hamile kaldı doktor cıkardı aleti.

Malasef bende kaldım hemde kayma dahi yok ve üstelik ipte yok cikartmiyorlr
belli bir aydan sonra kendiliğinden düşüyor diyorlar amaçok tehlikeliymiş bücuduna kalbine falan kaynayabilirmiş

belli bir aydan sonra kendiliğinden düşüyor diyorlar amaçok tehlikeliymiş bücuduna kalbine falan kaynayabilirmiş
Malesef bir çok ihtimal olduğu söyleniyor ama cikartamiyorlar ip olsa bir ihtimal şimdi başka doktorlardan randevu aldım hepsine danışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…