Spiralle hamile kaldım lütfen tecrübesi olan gelsin

leyla balta

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
6
0
1
28
Merhabalar öncelikle bugün tam 8 hafta 5 günlük hamileyim . Ve 6 hafta 4 günlükken hamile olduğumu öğrendim . Spiral olduğu için çok endişeliydim doktora gittim hamilesiniz dedi ama spiral keseye çok yakın olduğu için çıkartmak doğru olmaz dedi . Bende çıkarılmasını istiyorum dedim . Allah korusun ama en azından düşük olacaksa BİLe küçükken olmasını doğru buldum . Spiral çıktı ama ara ara kanamalarım yoğun bir şekilde geliyor ve bel agrım çok kötü . Acaba düşük yasarmıyım cok korkuyorum lütfen yardımcı olun

Başka bi doktora görünüp onun da fikrini almayı deneyin
İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Teşekkür ederim ama okadar şansız bi insanım ki . Daha önceki hamileliklerimde neler yaşadım neler . 7 haftalık alttan muayene ile anlamadılar hamile olduğumu . Bir kızım vardı ikinci gebeliğime de kız dediler bütün hazırlıklar o yöndeydi . Bebek bi doğdu erkek . O yüzden şansım yok

Spiral çıkarılmasa bir zararı oluyor mu

Spiral çıkarılmasa bir zararı oluyor mu
Eğer öyle birsey yaşıyorsanız çok araştırmalarıma uyarak ben çıkarmıştım 7 haftalıkken. Çünkü 5 aylık hamile olan bir arkadaşım spiralini çıkarmadılar diye düşük yaptı büyük ihtimal spiral keseyi yırttı zarar verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…