Spiralle hamile kaldım lütfen tecrübesi olan gelsin

leyla balta

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
6
0
1
28
Merhabalar öncelikle bugün tam 8 hafta 5 günlük hamileyim . Ve 6 hafta 4 günlükken hamile olduğumu öğrendim . Spiral olduğu için çok endişeliydim doktora gittim hamilesiniz dedi ama spiral keseye çok yakın olduğu için çıkartmak doğru olmaz dedi . Bende çıkarılmasını istiyorum dedim . Allah korusun ama en azından düşük olacaksa BİLe küçükken olmasını doğru buldum . Spiral çıktı ama ara ara kanamalarım yoğun bir şekilde geliyor ve bel agrım çok kötü . Acaba düşük yasarmıyım cok korkuyorum lütfen yardımcı olun

Başka bi doktora görünüp onun da fikrini almayı deneyin
İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Teşekkür ederim ama okadar şansız bi insanım ki . Daha önceki hamileliklerimde neler yaşadım neler . 7 haftalık alttan muayene ile anlamadılar hamile olduğumu . Bir kızım vardı ikinci gebeliğime de kız dediler bütün hazırlıklar o yöndeydi . Bebek bi doğdu erkek . O yüzden şansım yok

Spiral çıkarılmasa bir zararı oluyor mu

Spiral çıkarılmasa bir zararı oluyor mu
Eğer öyle birsey yaşıyorsanız çok araştırmalarıma uyarak ben çıkarmıştım 7 haftalıkken. Çünkü 5 aylık hamile olan bir arkadaşım spiralini çıkarmadılar diye düşük yaptı büyük ihtimal spiral keseyi yırttı zarar verdi

Back
X