Spor Ayakkabılar

tiger cok begenıyorum ama tabanı inceck ayakkabıya gıdıp 170-180 kusur wermem hani adidasın superstarlarını almştım zamanında o fyta yagmurda ble gysem hç bişy olmuyo oh kebap

kızlar tıger almak isterseniz.izmirde oturanlar için bir tavsiyem var.park bornovada ykm nin ouetlet mağazası var.orda 119 lira tıger spor ayakkabılar.ben bir çift edindim.bembeyaz olanından. :))

kızlar tıger almak isterseniz.izmirde oturanlar için bir tavsiyem var.park bornovada ykm nin ouetlet mağazası var.orda 119 lira tıger spor ayakkabılar.ben bir çift edindim.bembeyaz olanından. :))

yaklaşık hepsini kullandım adıdas puma nike veee tiger.Ama şunu söyleyebilirim ki en rahatı tiger ayakkabı ayağınızda yok gibi sanki.Yazın çok tercih ediyorum.Ve bir çift daha satın almak istiyorum.Ben 2 sene önce 169 tl ye almıştım ve sıksık fiyatlarını inceliyorum.Tiger lar hiç 119 a görmedim. Park Bornova ya gitmemiştim.Hala fiyatı aynı değildir ama genede yoklamakta fayda varopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…