- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi missplayful
Maalesef pzt ve carsamba ozel dersimiz var.kontrat imzaladim salak gibiOlur da atarsa hemen cevap verme, hatta hic cevap verme. Bir yerde karsilastiginda da konusma. Haberlerini bekliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef pzt ve carsamba ozel dersimiz var.kontrat imzaladim salak gibiOlur da atarsa hemen cevap verme, hatta hic cevap verme. Bir yerde karsilastiginda da konusma. Haberlerini bekliyoruz.
Maalesef pzt ve carsamba ozel dersimiz var.kontrat imzaladim salak gibi
Ne sporu bu. Teke tek mi, grup seklinde mi.
2gun teketek crossfit . 2gun yoga, pilates , zumba, yuzme, kickbox fln bi suru ders
Hepsini bundan almiyorsun sanirim, sadece iki gun. Hepsini yapmasi imkansiz gibi. Cimbizla laf cekiyoruz senden:) Iki gun goreceksin , bence umursama , formal davran , bazi seyler hic yasanmamis gibi. Yapamam diyorsan, yurt disinda begenmedigin hocalari degistirme imkanin var. Ben bu hocayla calismak istemiyorum, bayan hoca tercih ediyorum diyebilirsin. Ama bak beni gormeye dayanamadi gibi birsey de dusunebilir. Karari kendin ver.
Ne sporu bu. Teke tek mi, grup seklinde mi.
2gun teketek diger dersleri baska hocalar veriyor.degistirsem bile sonucta gorecegim gene moralim bozulcak.su an allak bullak oldu oturdum agladim bi saat once.zaten bipolar rahatsizlim var alt ust oldum.
Bu arada telefondan yaziyorum cok Detay li anlatamadim.
Ben olsam degistirmem ama madem bipolarsan kaldiracagini sanmiyorum. O yuzden degistir. Gorsen ne olacak bosver kaybettigine yansin. Konusman seni daha cok yaralayacak ve kaldiramayacaksin bence. Degmeyecek erkekler icin aglamayin , gozyasiniza yazik.
Hasta degildim, son 2yildir duygu durumum boyle.tedavi gordugum icin 9 aydir kimseyle gorusmek istememistim.aglamamin sebebi ruh halim cabuk degisiyor kontrol edemiyorum .yarin teke tek ders var.belki iptal eder ne biliyim
Gel spor yapalim dio hayda
Sok oldum ama napiyimCok anlik tepkiler veriyorsun ben bile burdan hissettim. Biraz sakinles, sporu batsin.
Sok oldum ama napiyim
Aksi ispatlanana kadar her erkek duzenbazdir, yalancidir, tek gecelik iliski arar. Bunu bil, buna gore davran. Cok fazla agirdan alma , ama her mesaja da cevap verme. Sporu gec, kafa sagligindan onemli degil.
Gitmiycem..............