Spor salonu mu yoksa açık hava mı, sizin tercihiniz hangisi olurdu?

amadeusdegilsalieri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
612
738
103
Hareket etmeyi çok severim. Özellikle doğa yürüyüşleri, bisiklet sürmek, arkadaşlarla gezmek bir yerlere gitmek, arabayla gitmenin zorunlu olmadığı yerlere yürümek. Kısacası yürümeyi çok seviyorum. Aslında diğer spor dallarını da seviyorum ve yapmak istiyorum. Özellikle step, dans çeşitleri ve diğer egzersiz programları vs. çok da hevesliyim çünkü yapmayı seviyorum ve çok da zevk alıyorum. Fakat gelin görün ki kapalı alanlarda nefes alamıyor gibi hissediyorum. Bu sporların açık alanda yapıldığı bir spor tesisi de yok. En nezih spor salonlarında bile insanlar birbirine çok yakın ve kapalı alanlarda gözlemlediğim kadarıyla çoğunlukla tozlu ortamlarda spor yapıyorlar. Birde ben en iyi yerlere gittim (çeşitli tempolu dansları öğrenmek için gitmek istiyordum) aslında gidemedim:))Bir ara kick box için deneme aşamasında gittim sadece 1 saat dayanabildim. Sadece spor yapanlara bakmak bile ruhumu daralmasına yol açıyordu ve her defasında geri döndüm. Alışmışım bir kez açık havada bisiklet sürmeye ve yürümeye içeride daralıyorum. Birde insan spor yapınca daha fazla oksijen alma ihtiyacı duyar spor salonlarının bu konuda yetersiz olduğunu düşünüyorum.Ama çok fazla insan spor salonlarına gidiyor soluduğu havayı önemsemeden ve görev bilinci ile spor yapıp evine dönüyor. Zevk alıp almadığı tartışılır. Açık havada spor yapma imkanınız olsa hala kapalı spor salonlarını tercih eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…