• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor salonu

Bende bekardım 1.5 yıl önce ve gerçekten hoşuma giden bi erkeğe bakardım. Hatta yakın çevremdeyse iletişime geçebilirdim zaten sonucunda da evlendim. Herkes bu kadar mükemmelse bu erkekler eşlerini kimle aldatıyor?

Kaç mesajdır takmişsin " erkekler eşlerini kimle aldatiyor" habire ayni seyi soyleyip duruyorsun. Erkekler aldatmaz, hicbir kadin evli erkege bakmaz diyen yok sana. Eşine güveniyorsan bitmiştir. Kimse gelipte zorla ayartamaz. Kimse kimseyi hicbiseye ZORLAMAZ. Aldatan erkekler, aldatmak istedigi için aldatır. Kadinlar büyü yapmiyor kocana sonucta degil mi? :)

Böyle söyleyince de "aşkim, koçisimmme guveniyorum" diyorsun. Birak bunlari ya. Guvenen hickimse bir spora gitti diye kafada bu kadar senaryo kurmaz. Ya eşinin aldatma potansiyeli oldugunu biliyorsun ya da kendini eksik hissediyorsun. O zaman cikartma adami biyeri ne diyelim daha sana.

Bacim sende bi ayri dengesiz ciktin kusura bakma.. spora hayir ama suyla vicik vicik ne ala memleket. Bide marifetmis gibi anlatiosun. Hani aslinda ben asiri kiskanc degilime getiriyosun lafi ama bu normal degil. Benim yanimda oyle sevdigim erkege su filan dokemez kimse.. dokenide dokturenide o suda bogarim o kdr soliimmm :)

Ben de onu yapamam işte ne yapacam kocamin omzuna su döktüğü için kendimi rezil mi edecem? Asla yapmam. Zaten eşim kalktı geldi yanıma. Nerden biliyoruz spor salonun da bu zihniyette bi kadının çıkmayacağını? Ben dengesizim ya siz biraz dengeli olup bunu cevaplarmisiniz.

Ben de onu yapamam işte ne yapacam kocamin omzuna su döktüğü için kendimi rezil mi edecem? Asla yapmam. Zaten eşim kalktı geldi yanıma. Nerden biliyoruz spor salonun da bu zihniyette bi kadının çıkmayacağını? Ben dengesizim ya siz biraz dengeli olup bunu cevaplarmisiniz.
Yaw komik olmaya basladin valla :) bence kocani ya bi kafese koy ya da bi tasma bagla madem :) kotu niyetli erkek yok mu? Gerci karisik salona senide yollamazdi dimi esin? Ailecek acaipsiniz bence. Madem bole bi sorunun var kocana acikca sole: sana guveniyorum ana cevreye guvenmiyorum de.. belki sana hak verir gitmekten vazgecer :) ha bide abinin yaninda yapacaksa o yurekten herkese lazim demek istiyorum :)

Kaç mesajdır takmişsin " erkekler eşlerini kimle aldatiyor" habire ayni seyi soyleyip duruyorsun. Erkekler aldatmaz, hicbir kadin evli erkege bakmaz diyen yok sana. Eşine güveniyorsan bitmiştir. Kimse gelipte zorla ayartamaz. Kimse kimseyi hicbiseye ZORLAMAZ. Aldatan erkekler, aldatmak istedigi için aldatır. Kadinlar büyü yapmiyor kocana sonucta degil mi? :)

Böyle söyleyince de "aşkim, koçisimmme guveniyorum" diyorsun. Birak bunlari ya. Guvenen hickimse bir spora gitti diye kafada bu kadar senaryo kurmaz. Ya eşinin aldatma potansiyeli oldugunu biliyorsun ya da kendini eksik hissediyorsun. O zaman cikartma adami biyeri ne diyelim daha sana.

Erkekler kimle aldatıyor demeye takmışım çünkü hemcinslerimize nasıl laf edersin diyorlar:) zaten burda kimse" valla kusura bakmayın da evli erkeğe de bakarım bana farketmez "diye yorum yapmaz. Sizlerin ortamlarını merak ediyorum gerçekten çünkü ben çalışırken biraz yüz versem konuşmak isteyecek bi çok kişi çıktı karşıma. Evli oluşumuz karşı tarafları ilgilendirmiyor. Bi de nerde kocama güveniyorum demişim? Ben hep herkesin aldatma potansiyeli olduğunu düşünüyorum diyorum

Yaw komik olmaya basladin valla :) bence kocani ya bi kafese koy ya da bi tasma bagla madem :) kotu niyetli erkek yok mu? Gerci karisik salona senide yollamazdi dimi esin? Ailecek acaipsiniz bence. Madem bole bi sorunun var kocana acikca sole: sana guveniyorum ana cevreye guvenmiyorum de.. belki sana hak verir gitmekten vazgecer :) ha bide abinin yaninda yapacaksa o yurekten herkese lazim demek istiyorum :)

Herkesle bu konuyu konuşabilirim ama konuyu farkli yerlere ceken biriyle konuşamam. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Erkekler kimle aldatıyor demeye takmışım çünkü hemcinslerimize nasıl laf edersin diyorlar:) zaten burda kimse" valla kusura bakmayın da evli erkeğe de bakarım bana farketmez "diye yorum yapmaz. Sizlerin ortamlarını merak ediyorum gerçekten çünkü ben çalışırken biraz yüz versem konuşmak isteyecek bi çok kişi çıktı karşıma. Evli oluşumuz karşı tarafları ilgilendirmiyor. Bi de nerde kocama güveniyorum demişim? Ben hep herkesin aldatma potansiyeli olduğunu düşünüyorum diyorum
Sizin çevreniz sıkıntılı bence ;)

Eşinizin aldatma potansiyeli oldugunu dusunuyorsunuz işte. :) Karsi tarafi evliligin ilgilendirir veya ilgilendirmez. Cok merak ediyorsan bize kimse bakmiyor degil. "Yüz vermezsen" kimse birsey yapamaz. Benim eşime, benim yanimda asılmıştı kızın teki :) tabi eşi oldugumu bilmiyordu o ayrı. Sonuç itibariyle her asılanin peşine takilacaksa eşin zaten birgun aldatilicaksin. Spora gondermezsen, başka şekilde olur.

Ben 1.5 sene karma salona gittim esimde aksamlari ayni salona gitti gunduz gittigimde tek kadin bendim hep erkek vardi ama herkes kendi sporuna bakiyor okdr uzun sure gittim kimseyle muhabbetim olmadi kimseninde benle oyuzden takilmayin

Iyi akşamlar. Cok önemli bir konu değil ama doğru mu yapıyorum yanlış mı fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşim spor salonuna gitmek istedi bugün gidip abimle araştırdılar. (Abimle birlikte gidecekler) Istediğim tek şey bay bayan aynı olmasın.
Bi yere gitmişler bayanlar varmış ama azmış. Çalışan adam bayanlar az geliyo demiş.
Hiç bi şekilde gönlüm olmuyor 6 ay gideceklerdi. Bi yere 6 ay gitsen ordaki insanlarla bi muhabbetin kesin olur. Artık geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum.

Böyle düşünüp kötüyü cekmeyin benimkide gidiyor 3 senedir karışık ben güveniyorum sorunda yapmıyorum ne olucak kadınlar heryerde niyeti kötü olan her an biyerde gözü kayar :)

Eşinizin aldatma potansiyeli oldugunu dusunuyorsunuz işte. :) Karsi tarafi evliligin ilgilendirir veya ilgilendirmez. Cok merak ediyorsan bize kimse bakmiyor degil. "Yüz vermezsen" kimse birsey yapamaz. Benim eşime, benim yanimda asılmıştı kızın teki :) tabi eşi oldugumu bilmiyordu o ayrı. Sonuç itibariyle her asılanin peşine takilacaksa eşin zaten birgun aldatilicaksin. Spora gondermezsen, başka şekilde olur.

Kocanıza yanınızda asıldığını yukarda yorum yapan hanımefendi görmesin kadını dövmenizi bekliyor :) bakın ben zaten konuyu açarken kesin aldatır veya asla aldatmaz dememişim. Gitmesine gönlüm olmuyor nedeni eşime güvenmemek, kendime güvenmemek, bütün gün zaten yalnızım bi aksamlarımız var onda da spora gidecek düşüncesi, kıskançlık gibi gerçekten kestiremediğim nedenler olabilir. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Iyi akşamlar. Cok önemli bir konu değil ama doğru mu yapıyorum yanlış mı fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşim spor salonuna gitmek istedi bugün gidip abimle araştırdılar. (Abimle birlikte gidecekler) Istediğim tek şey bay bayan aynı olmasın.
Bi yere gitmişler bayanlar varmış ama azmış. Çalışan adam bayanlar az geliyo demiş.
Hiç bi şekilde gönlüm olmuyor 6 ay gideceklerdi. Bi yere 6 ay gitsen ordaki insanlarla bi muhabbetin kesin olur. Artık geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum.
Bu kadar fanusa koymaya çalışma, yapmaya niyeti olan her şekilde yapar.

Çalıştığım ortamları kendime göre değiştiremem degil mi? Mantıklı olun biraz
Mantıklı mı olayım
Tamam ben mantıklı olayım siz de özgüvenli olun o zaman
Kocanız sizi aldatmak istese spor salonuna gerek olmadığını burnunuzun dibinde de yapacağını bilin ;)

Ay Allah aşkına bütün bekar kadınlar pusıda bizim kocaları beklemiyo. Ayrıca bekarken 7 ay kadar spor salonuna gittim kimseyle tek bir diyaloğum olmadı. Yani istemezse kimse gidip zorla konuşmaz. Kaldıki abinizle gidicekmiş. Valla adamlaron aklında yoksa bişe zorla sokuyosunuz. Ne gerek var? Kocanın başı beklenmez. Yapacağı varsa herherde yapar. Kendinize hayatı zindan etmeyin.

Birkaç yıl spora gittim hiç rahatsızlık veren olmadı. Zaten yürüyüş yaparken dışarı bakıyorsun. Yüzerken keza hiç durmuyorsun enerji harcamak iÇin. Grip dersleri desen full bayan ve ayrı odalarda oluyor. Erkekler genelde geç saatte geliyor hanımlar erken saatlerde.

Arkadaşım sonuçta kocalarımız bizi erkeklerle aldatmıyor :) bi erkek olsaydım bu defa da erkeklerle dolu olan bi ortama eşimi göndermek istemezdim. Sorun kadınları veya erkekleri aşağılamak değil. Ben bi erkekle evli olduğum için kadınlardan soz ediyorum. Hepsini de katmıyorum sonuçta bende kadinim ablam annem teyzem var hic birimiz evli erkeklere bakmiyoruz ama bakan da bi kısım var

Bak şöyle özet geçeyim kıskançlığın zerresi yok bende olamaz bu benim karakterim. Eşime güveniyorum evet ama asla beni aldatmaz demem. Belki bende aldatılırım bunu kimse bilemez. Yani sana demek istediğim eşine güven aldatacağı varsa zaten aldatır bunun önüne biz geçemeyiz.
Böyle yasaklarla falan olacak iş değil kendini küçük düşürme, bana göre kıskançlık acizlik gibi geliyor.

Hee aldatırlarsada koyarız kapının önüne :KK55:

Kocanıza yanınızda asıldığını yukarda yorum yapan hanımefendi görmesin kadını dövmenizi bekliyor :) bakın ben zaten konuyu açarken kesin aldatır veya asla aldatmaz dememişim. Gitmesine gönlüm olmuyor nedeni eşime güvenmemek, kendime güvenmemek, bütün gün zaten yalnızım bi aksamlarımız var onda da spora gidecek düşüncesi, kıskançlık gibi gerçekten kestiremediğim nedenler olabilir. Yorumlarınız için teşekkür ederim
Benden mi bahsediyosun:)eger oyleyse ben doverim demedim:) neresinden okudun yazimi? O suda bogarim dedim :)

Back
X