• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor salonu

Şu üniversiteli kız meselesi açılınca çok rahatsız oluyorum ben. Çok konuda görüyorum bunu ve cidden bakış açısı o kadar kötü ki.

İnsanlar bir şehre okumaya gidiyorlar, şehrin magandaları yatağa atılacak av gibi görüyor, evli paralı ensesi kalınları metres yapılır ki bu diye görüyor. Ev sahibi, emlakçısı, esnafı yolunacak kaz olarak görüyor. Görüyorlar da görüyorlar. Ne öğrencilikmiş bu anlamadım. Sanki sınavı kazanıp kayıt yaptırınca dev bir seks partisine katılmaya gidiyor insanlar. Sanki bizler okumadık, evlatlarımız okumayacak? Bu nasıl bakış açısı cidden yıldım.

Ben çok gördüm evli erkeklerle takılan ünili kız diyene de cevabım şu: her topluluk içinde bir ton insan var. Yanındaki iş arkadaşın belki kedi katili, ailendeki en tonton adam belki pedofili. Bilemezsin, bilemeyiz. İnsanoğlu içinde kötülük barındırıyor ne yazık ki. Öğrenciyken para için evli erkekle birlikte olan da oluyor bunların içinde, genelleme mi yapmak gerekiyor?

Herkesin aldatma potansiyeli elbette var. Anormal olan oturup da her ortama girdiğinde "acaba mı" diye düşünmek. Bu sağlıklı bir yaşam şekli değil. Adam aldatırsa, öğrenirsen boşar geçersin. Her sokağa çıktığında, topluluğa girdiğinde acaba mı demezsin. Ben demiyorum şahsen. Kocama takık bir müşterisi var mesela. Tüm banka biliyor. Gişe işlemleri için bile kadın kocama geliyor. Diğer bireyselciye atmış birkaç kez kadın inatla gitmiyor. İlla kocamı görecek. Geçen İsviçreden çikolata filan getirmiş hatta. Rahatsız oluyor ama banka dayatıyor müşteri diye. Müdürle konuşuyor "idare et" diyor mesela. Benim sabahları kapının önüne yatıp çıkamazsın demem mi lazım. Çalışıyor işte adam, her hafta on dakika böyle bir durum yaşıyor ama aklımın ucuna gelmiyor "acaba" diye. Telefon da kurcalamıyorum, adamı da didiklemiyorum. Öyle bir şey önüme çıkarsa boşar geçerim ne yapayım, öleyim mi?

Şu üniversiteli kız meselesi açılınca çok rahatsız oluyorum ben. Çok konuda görüyorum bunu ve cidden bakış açısı o kadar kötü ki.

İnsanlar bir şehre okumaya gidiyorlar, şehrin magandaları yatağa atılacak av gibi görüyor, evli paralı ensesi kalınları metres yapılır ki bu diye görüyor. Ev sahibi, emlakçısı, esnafı yolunacak kaz olarak görüyor. Görüyorlar da görüyorlar. Ne öğrencilikmiş bu anlamadım. Sanki sınavı kazanıp kayıt yaptırınca dev bir seks partisine katılmaya gidiyor insanlar. Sanki bizler okumadık, evlatlarımız okumayacak? Bu nasıl bakış açısı cidden yıldım.

Ben çok gördüm evli erkeklerle takılan ünili kız diyene de cevabım şu: her topluluk içinde bir ton insan var. Yanındaki iş arkadaşın belki kedi katili, ailendeki en tonton adam belki pedofili. Bilemezsin, bilemeyiz. İnsanoğlu içinde kötülük barındırıyor ne yazık ki. Öğrenciyken para için evli erkekle birlikte olan da oluyor bunların içinde, genelleme mi yapmak gerekiyor?

Herkesin aldatma potansiyeli elbette var. Anormal olan oturup da her ortama girdiğinde "acaba mı" diye düşünmek. Bu sağlıklı bir yaşam şekli değil. Adam aldatırsa, öğrenirsen boşar geçersin. Her sokağa çıktığında, topluluğa girdiğinde acaba mı demezsin. Ben demiyorum şahsen. Kocama takık bir müşterisi var mesela. Tüm banka biliyor. Gişe işlemleri için bile kadın kocama geliyor. Diğer bireyselciye atmış birkaç kez kadın inatla gitmiyor. İlla kocamı görecek. Geçen İsviçreden çikolata filan getirmiş hatta. Rahatsız oluyor ama banka dayatıyor müşteri diye. Müdürle konuşuyor "idare et" diyor mesela. Benim sabahları kapının önüne yatıp çıkamazsın demem mi lazım. Çalışıyor işte adam, her hafta on dakika böyle bir durum yaşıyor ama aklımın ucuna gelmiyor "acaba" diye. Telefon da kurcalamıyorum, adamı da didiklemiyorum. Öyle bir şey önüme çıkarsa boşar geçerim ne yapayım, öleyim mi?

+++++++++++ çok haklısınız. kafalar çok garip ya kadınların olduğu bi ortama girince alıp götürecekler sanki. Bakış açısı çok kötü ya. Zerre güven yok ama aşk sevgi var öyle mi?

+++++++++++ çok haklısınız. kafalar çok garip ya kadınların olduğu bi ortama girince alıp götürecekler sanki. Bakış açısı çok kötü ya. Zerre güven yok ama aşk sevgi var öyle mi?

Valla anlayamadım ki. Kocana güvenmiyor musun denince çevreye güvenmiyorum oluyor, kadınlar kocanı mı bekliyor diyince herkesin aldatma potansiyeli var oluyor. Halbuki yapacak adam markette, internette de yapar. Yapmayacak olan karşılık vermez olur biter. Gönlü çeliniyorsa zaten evlilik yokmuş ortada derim ben. Bakış açısı sanırım. Ben anlayamıyorum.

Valla anlayamadım ki. Kocana güvenmiyor musun denince çevreye güvenmiyorum oluyor, kadınlar kocanı mı bekliyor diyince herkesin aldatma potansiyeli var oluyor. Halbuki yapacak adam markette, internette de yapar. Yapmayacak olan karşılık vermez olur biter. Gönlü çeliniyorsa zaten evlilik yokmuş ortada derim ben. Bakış açısı sanırım. Ben anlayamıyorum.

Sanırsın gencecik kızlarda 2. kadın olmayı bekliyordu. :)))))))))

Bizde de durum biraz farklı kızlar
Ben eşimin spora gitmesini istiyorum o da beni kıskandırmaya çalışıyor bak kas yaparsam kimse gözünü alamaz felan diyor hıı orada da kas yapan bir sen olacaksın deyip gülüp geçiyorum , sağlık için spor şart ! Ama şu karma olayını hiç düşünmedim bile.. Bence gidebilir filmlerdeki gibi kızların kocamın dibine düşeceğini felan sanmıyorum.
Ha düşen olursa da kocama güveniyorum.
İnsandır şeytana uyar derseniz de bu paranoyalarla yaşamak için hayat çok kısa bence aynı yastığa başını koyuyorsan güvenmelisin de
Güvenmiyorsan evli kalmanın aynı yatakta yatmanın bir anlamı yok..
Son olarak böyle şeylerle eşlerinizi bunaltarak onları çok fazla değerli hissettiriyorsunuz ben eşime böyle konuşsam kendini Brad pit sanıp havalara girer valla :KK45::KK59:

:super::super::super:

:)) üniversite mezunuyum. Cok gördüm evli erkeklerin gelip kizlari almalarini. Sanayi ortaminda çalıştım cok gördüm adamların isten çıkıp uni ye gidip kızlarla buluştuklarını. Herkese yazdim size de yazayim. Her kadın bizim gibi düşünmüyor anlık düşünüyorlar
Birkaç kişi bunu yaptı diye üniversite ortamını genelleyemeyiz. Avukatım,boşanma davalarına bakıyorum genelde benim neler gördüğümü tahmin bile edemezsin. Kadınların ne düşündüğüne değil eşimin ne düşündüğüne bakarım ben. Ortada düzgün olmayan kadın varsa düzgün olan adamın suçu ne ?

Burda yanlış olan sizin yaklaşımınız. Eşinize güvenmiyorsunuz tamam ama üniversiteli kadınların suçu ne ? Konuşmaya çalışan olabilir eşiniz ağzının payını verdikten sonra, tavrını koruduktan sonra kim ne yapabilir ? Asılan olsa bile "Evliyim, benimle muhattap olmayın, buraya gelme amacımız belli" der konu kapanır kimse böyle net bir tavır karşısında diretemez. Ama eşinizde yılışacak potansiyel varsa bilemem. Öyleyse de bir an önce çıksın ortaya.

Kızlar ben 40 kilo bişeyim bi de bebek düşünüyoruz nereme spora gideyim :))

Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum

o zaman kocanda da sorun var. ben burdan bunu anlıyorum. biri ona asılsa o da cevap verecek demek ki

Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum
Madem 40 kilosun kas yaparsın, kendine gelirsin biraz

Ya işte bu konuyu açınca farkettim belki şundan gondermiyorumdur belki bundan gondermiyorumdur diye diye bi sürü cümle kurdum. Insanlar sanıyo ki ben kadınları bi tehdit unsuru olarak görüyorum, yok öyle bişey:) bende bi kadınım. Burda herkes sacmaliyosun dediği için eşime tamam gidebilirsin sorun değil dedim ama bi de bunu bana sorun adam daha kaydını yaptırmadan sinirlerim tepemde. Spora gittiği günler bende evde oturup beklemeyeyim gezmeye gideyim diye düşüncelere giriyorum. Hayır yani bari iş bulabilsem ama işte bulamadim
Adamin yapacagi varsa inanin heryerde yapar. Orada kadin var burada kadin var ile olmuyor. Bizimki seyahate giderdi hic sesi cikaramazdim ekmek kapisi diye. Seyahatlerde yapmadi ama is degistirince isyerinden bitanesi musallat olmus resmen.

Aa noldu ki? Sabahtan beri sayilmadik laf kalmadi kadinlarla ortak spor salonuna gitmesine gönlüm olmadi diye:) havuz oyununda eşim omuzlarına su dökerken elin kızı geldi su döktü. Bütün kadınlar sorun cikarabilecekken ben sadece sinirlendim. Kız suyu dökünce eşim farketti benim sinirlendigimi yanıma geldi. Kız bizi defalarca gördü birlikte bunu bile bile böyle bişey yaptı. Benim bahsettiğim kadın türü bu.
Deniz tatilini çok severiz eşimle her yaz gideriz ama hiç bi kadın eşimin omzuna su felan atmadı. Ya benimki çirkin ya da sizinki adonis. Ben ikna oldum spor salonuna filan göndermeyin siz kocanızı.

Iyi akşamlar. Cok önemli bir konu değil ama doğru mu yapıyorum yanlış mı fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşim spor salonuna gitmek istedi bugün gidip abimle araştırdılar. (Abimle birlikte gidecekler) Istediğim tek şey bay bayan aynı olmasın.
Bi yere gitmişler bayanlar varmış ama azmış. Çalışan adam bayanlar az geliyo demiş.
Hiç bi şekilde gönlüm olmuyor 6 ay gideceklerdi. Bi yere 6 ay gitsen ordaki insanlarla bi muhabbetin kesin olur. Artık geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum.
kendine ve eşine güvenmeyen bir kadın daha derim.

40 kiloymuşsun

istersen beslenme uzmanına gidip kilo almaya çalışabilirsin ve bunu sporla desteklersin

çünkü spor sadece zayıflamak için yapılmıyor

spor salonuna giden kadınlar da adı üstünde spor yapmaya gidiyorlar

haa muhteşem yakışıklı ve karşı konulamaz olduğunu düşündüğün kocana da biri asılırsa bu duruma ancak kocan müdahale edebilir yani adamsa hiçbir problem yaşamazsınız

adam değilse eğer seni aldatacak başka salonlar da bulacaktır bu kadar paranoyak olma.

Iyi akşamlar. Cok önemli bir konu değil ama doğru mu yapıyorum yanlış mı fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşim spor salonuna gitmek istedi bugün gidip abimle araştırdılar. (Abimle birlikte gidecekler) Istediğim tek şey bay bayan aynı olmasın.
Bi yere gitmişler bayanlar varmış ama azmış. Çalışan adam bayanlar az geliyo demiş.
Hiç bi şekilde gönlüm olmuyor 6 ay gideceklerdi. Bi yere 6 ay gitsen ordaki insanlarla bi muhabbetin kesin olur. Artık geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum.

Benim eşim de gitmek istiyor göbeği eritmek için ben de bayan vardır diye göndermiyorum çok açık sözlüyum eşime karşı diyorum ki

Kadın önünde spor yapacak ben evde bunu bilerek huzurla bekleyeceğim çok bekle olmaz diyorum gözümün önüne değişik hareketler yapan eğilip kalkan kadınlar geliyor benim kafam rahat hiç agritamam ayyy gondermiyorum arada hala konusu açılıyor ayy bıktım

İşte bu yüzden siz de spora gitmelisiniz. 40 kilo ne demek? Çok az. Daha kadınsı, daha hatlı ve daha kilolu olmak için gidebilirsiniz. Spor sağlıktır.

Sanki karma olan yerlerde kadınlar hep erkeklerin üstüne atlıyor. Ben de aylarca spor salonuna gittim ama kusura bakmayın da oraya kevaşelik yapmaya gitmedim. Gittim kendi halimde sporumu yaptım.

Bu söylediklerinize çok kızdım. Biz kadınlar olarak hep erkeksiz kaldık, ölüyoruz senin kocan gelse de üstüne atlasak diye, çünkü hepimiz evli adamı ayartacak kadar kötü insanlarız

Back
X