Spor Salonuna giderek kafa dagitma???

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.581
133
39
Arkadaslar,

Spor salonlari hakkinda ne dusunuyorsunuz? Olumlu veya olumsuz her hangi bir sey?
Kafami bir sekilde dagitmam lazim. Evde kosu bandi var aslinda ama onun disinda spor yapan biri degilim. Yuruyusu de duzenli yaptigim soylenmez.

Bizim apartmanin karsisina spor salonu acildi. Yani dibimde boyle bir imkan var. Acaba bugunlerde biraz orada mi takilsam diyorum. Hem saglik hem vakit gecirme hem de sosyallesme icin iyi olabilir diye dusunuyorum. Bir arkadasim da o kadar yakindaki bir yere gitme dedi. Bilemedim. Baska bir yere gitmeye de usenir ve gitmezsem diye korkuyorum.

Goruslerinizi bekliyorum.

Çocuklardan önce bir sene gitmiştim, eve çok yakındı, üşenmiyordum ve çok faydasını da görüyordum. Bir sürü aletle, değişik değişik programlar yapınca insan sıkılmıyor da, bir de başka insanları da görüyorsunuz, motive oluyorsunuz. Sonra evden daha uzak bir salona gitmem gerekti, o zaman üşenmeye başladım işte. Çocuklardan sonra evde devam ediyorum spora ama arada sıkıcı olabiliyor. Asosyal bir durum çünkü, sürekli kendi kendinizi motive etmeniz gerekiyor falan filan. Kısaca, genel olarak iradeli, prensipli bir insansanız çok işinize yarar. Ama hayatının her alanında salmaya meyilli bir insansanız, muhtemelen bir iki gidişten sonra üşenmeye başlarsınız. Çevremde gördüğüm tüm örnekler böyle.

Arkadaslar,

Spor salonlari hakkinda ne dusunuyorsunuz? Olumlu veya olumsuz her hangi bir sey?
Kafami bir sekilde dagitmam lazim. Evde kosu bandi var aslinda ama onun disinda spor yapan biri degilim. Yuruyusu de duzenli yaptigim soylenmez.

Bizim apartmanin karsisina spor salonu acildi. Yani dibimde boyle bir imkan var. Acaba bugunlerde biraz orada mi takilsam diyorum. Hem saglik hem vakit gecirme hem de sosyallesme icin iyi olabilir diye dusunuyorum. Bir arkadasim da o kadar yakindaki bir yere gitme dedi. Bilemedim. Baska bir yere gitmeye de usenir ve gitmezsem diye korkuyorum.

Süper olur. Deneyin pişman olmayacaksınız

Yakınınızdaki bir salon olması iyi olur,terleyip üşütmezsiniz hemen eve geçersiniz.
Spor hocaları da olduğu için onlara danışabilirsiniz,çalışma programı size düzenleyenilirler.
Aynı amaca sahip arkadaşlarla da sosyalleşip motivasyonunuzu yükseltirsiniz.hem yaz da geliyor,çalışmaya şimdiden başlarsınız bence iyi fikir.

3 aydır gidiyorum spor hocası bünyemdeki yağlara göre bir program yazdı 5 kilo verdim
Gelen insanlarla pek dialog arkadaşlık olmuyor, herkesin bir acelesi var, kimse kimseyi tınlamıyor, ama spor bedeni ve ruhu iyi hissetriyor erkek bayan karışık, kimse kimse karışmıyor, ben memnunum tavsiye ederim, bir 10 kilo verdikten sonra pilatese başlayacağım oda fiyata dahil

Neden öyle dedi ? Bence gayet güzel olur.Ben evde yapıyorum,eğer yakınımda olsa ben de ona giderim.
1 ay deneyin hiç olmazsa.
Arkadasim eve yakin olursa sosyallesmeni engelleyebilir bir de sana kafayi takan biri olursa evinin yerini ogrenmis olur diye dusunuyordu. 2 sene once bir spor salonuna gitmistim. Aslinda memnundum ama arabam olmadigi icin kis gunu terli teli git gel benim icin sorun oldu zaten o donem 1 hafta hasta oldum. Sonra da uyeligi yenilemedim.

3 aydır gidiyorum spor hocası bünyemdeki yağlara göre bir program yazdı 5 kilo verdim
Gelen insanlarla pek dialog arkadaşlık olmuyor, herkesin bir acelesi var, kimse kimseyi tınlamıyor, ama spor bedeni ve ruhu iyi hissetriyor erkek bayan karışık, kimse kimse karışmıyor, ben memnunum tavsiye ederim, bir 10 kilo verdikten sonra pilatese başlayacağım oda fiyata dahil
Cok iyimis. Evde kardio yapsam da bolgesel calismiyorum. Spor salonuna gidince mecbur calisirim diye dusunuyorum. En buyuk cekincem tam duzenimi oturtabilmis biri degilim. Sporu yasamimda bir yere oturtmam gerekecek.

Arkadaslar,

Bence arkadasınıza bakmayın gidin.Benım evımın yakınınada acılsa keske.Ama acılmıyor malesef.Bende evde eliptık aletı var onunla calısıorum.Daha once spor salonuna gıttım.Ama uzaktı.Ve calıstıgım ıcın iştem cıkıp gıdıodum.Bence harıka bı dırsat kesınlıkle gıdın.

Ben uzaktaki salona gidiyordum bekarken cunku yakinimda yoktu ve o kadar yorulup cikinca eve gitmesi dert oluyordu bana. Suan gittigim salon yurume mesafesinde ve hicbir sorun yaşamadim yillardir.

Son düzenleme:
Arkadaslar,

Herseferinde 9 ay öde 12ay kullan, 4ay öde 2 ay bizden gibi kampanyalara aldanıpda başladığım ama ne hikmetse 2ay çok düzenli gidipde sonradan sıkılıp hep paramın çöp olduğu yerler olarak kaldı aklımda. Sevmiyorum spor salonlarını, koca koca ağırlıkları kaldırmayı sevmiyorum. İnkar edilmez ter kokusunu sevmiyorum...
Uzun zamandır birebir hocayla çalışıyorum. Pilates, fonksiyonel antreman, reformer gibi.
O hem daha verimli hem daha keyifli
Ama sanırım sizin amacanız sade forma girmek değil, sosyal çevre edinmek. Ozaman spor salonu iyi olabilir ama 1 aylık üyelik yapın. Yada en fazla 2 aylık. Biranda 6aylık veya yıllık ödeme yapmayın kesinlikle

Evinize yakın olması daha avantajlı. Hemen eve gelir yemek yersiniz. Hatta ben de eve yakınım. Dusu evde alıyorum. Mor şampuan kullandığımdan yanimda taşımıyorum.
Ama şöyle bir şey var. Spor salonuna giden erkekler nasil ? Yani mahalle arası bir yerse zaten saçma sapan insanlar olabilir ve rahatsız edici bakışlar ya da takip durumu çok olası. Ama güzel bir otel ya da salonsa gayet avantajlı yakın olmasi. Ben otele gidiyorum. Gayet ortamı gelen insanlar falan güzel. Diğer türlüsüne bence hiç yazılmayin bile.

Back
X