Spor Salonuna giderek kafa dagitma???

1 yıldır kompeks gibi bir yere üyeyim. Hafta içi hergün gidiyorum. Grup derslerine katılıp kardiyo yapıyorum. Hiç sosyalleşmedim. Herkes kendi dünyasında😊 ama spor çok zevkli, gitmediğimde rahatsız oluyorum artık. Son olarak çok düzenli gitmeme rağmen hiç kilo veremedim.

En iyi spor salonu en yakın olanıdır..
Ama spor salonu sevmiyorum :)
Bir kaç başarısız denemem oldu, vardigim sonuc, kapalı, dimtis dimtis müzikli, yapay zeminli yerleri sevmedigim oldu.
Açık hava insanıyım.
Bisiklet sürdüm 3-4 Yıl. keyifliydi.
Koşuyorum. Arada tenis oynuyorum
Pilates yapıyorum.
Ama spor salonu üyeliği? Ciks. Bir daha denemem.

Evinize yakın olması daha avantajlı. Hemen eve gelir yemek yersiniz. Hatta ben de eve yakınım. Dusu evde alıyorum. Mor şampuan kullandığımdan yanimda taşımıyorum.
Ama şöyle bir şey var. Spor salonuna giden erkekler nasil ? Yani mahalle arası bir yerse zaten saçma sapan insanlar olabilir ve rahatsız edici bakışlar ya da takip durumu çok olası. Ama güzel bir otel ya da salonsa gayet avantajlı yakın olmasi. Ben otele gidiyorum. Gayet ortamı gelen insanlar falan güzel. Diğer türlüsüne bence hiç yazılmayin bile.
Aslinda bizim evin karsisindaki spor salonu yeni acildi. Evimin az yukarisi pek tekin bir yer degil. Ilk acildigi zamanlar geleni gideni biraz takip edeyim diyoedum ama insanin kilik kiyafetinden de kisiligi her zaman anlasilmiyor mesef.

Spor salonunda nasıl sosyalleşiliyor?
Ben hem fitness hem aerobik ikisine gidiyordum.. Kapalı olduğum için bayanlara özel olana gidiyordum .. Bir süre sonra öye bir ortamımız olmuştu ki aerobikten sonra oyun havaları açıp karşılıklı oynuyorduk 😂😂😂 gerçekten sosyalleşme ve kafa dağıtmak için çok iyi oluyor.. Tabi evlendim hamile kaldım başka şehirdeyim geçti şimdi doğumdan sonra tekrar o ortamı istiyorum 😁😂

En iyi spor salonu en yakın olanıdır..
Ama spor salonu sevmiyorum :)
Bir kaç başarısız denemem oldu, vardigim sonuc, kapalı, dimtis dimtis müzikli, yapay zeminli yerleri sevmedigim oldu.
Açık hava insanıyım.
Bisiklet sürdüm 3-4 Yıl. keyifliydi.
Koşuyorum. Arada tenis oynuyorum
Pilates yapıyorum.
Ama spor salonu üyeliği? Ciks. Bir daha denemem.
Ben de acik havada yurumeyi cok seviyorum ama kisin mumkun olmuyot benim acimdan. Bir de sadece kardio istemiyorum artik.

Tek amacim fit bir vucut da degil. Hayatimda bir farklilik olur belki diye dusunuyorum

Ben hem fitness hem aerobik ikisine gidiyordum.. Kapalı olduğum için bayanlara özel olana gidiyordum .. Bir süre sonra öye bir ortamımız olmuştu ki aerobikten sonra oyun havaları açıp karşılıklı oynuyorduk 😂😂😂 gerçekten sosyalleşme ve kafa dağıtmak için çok iyi oluyor.. Tabi evlendim hamile kaldım başka şehirdeyim geçti şimdi doğumdan sonra tekrar o ortamı istiyorum 😁😂
Keske ben de benzer bir ortam bulabilsem

Herseferinde 9 ay öde 12ay kullan, 4ay öde 2 ay bizden gibi kampanyalara aldanıpda başladığım ama ne hikmetse 2ay çok düzenli gidipde sonradan sıkılıp hep paramın çöp olduğu yerler olarak kaldı aklımda. Sevmiyorum spor salonlarını, koca koca ağırlıkları kaldırmayı sevmiyorum. İnkar edilmez ter kokusunu sevmiyorum...
Uzun zamandır birebir hocayla çalışıyorum. Pilates, fonksiyonel antreman, reformer gibi.
O hem daha verimli hem daha keyifli
Ama sanırım sizin amacanız sade forma girmek değil, sosyal çevre edinmek. Ozaman spor salonu iyi olabilir ama 1 aylık üyelik yapın. Yada en fazla 2 aylık. Biranda 6aylık veya yıllık ödeme yapmayın kesinlikle
Baslarsam herhalde ilk etapta 1 aylik uyelik tercih ederim. Burasi daha yeni bir yer. Ortami gorup kendimden de emin olduktan sonra daha uzun uyelikleri dusunebilirim

Yakindaki candir bence,
Uzaktakine gitmek icin daha cok motivasyon gerekir.
Ben fitness pek sevmem, ama yakindaki bir yere gidiyordum eski evimde, ayni sokaktaydi, vaktim olmadiginda bile yarim saat ayarlayip giderdim. Sosyallige iyi gelmesi icin daha cok grup calismasi yapilan yerleri ter ih etmelisiniz ama. Sadece fitness ise insanlar kulaklik takip bireysel calisiyorlar.

Aslinda bizim evin karsisindaki spor salonu yeni acildi. Evimin az yukarisi pek tekin bir yer degil. Ilk acildigi zamanlar geleni gideni biraz takip edeyim diyoedum ama insanin kilik kiyafetinden de kisiligi her zaman anlasilmiyor mesef.

Sizin gün içinde gideceğiniz saat aralıkları belliyle o saat aralığı içinde gidin bir gezin bakın. Genelde spora insanlar aynı saat aralıklarında geliyor. Mesela 19 21 arası daha yoğun olur insanlar isten çıkıp geldiği için ama öglen gittiğimde genelde boş oluyor ve daha çok kadın ağırlıklı oluyor. Aksam saatlerinde erkekler daha yoğun oluyorlar.
Siz gideceğiniz saatte gidip bakın en güzeli. Hatta sorun orada hocaya. Ben bu saat arasında geleceğim rahatsız eden tipler olur mu ona göre yazılacagim diye açık acik söyleyin. Eğer içinize sinmezse yazılmayin boşuna.

Yakindaki candir bence,
Uzaktakine gitmek icin daha cok motivasyon gerekir.
Ben fitness pek sevmem, ama yakindaki bir yere gidiyordum eski evimde, ayni sokaktaydi, vaktim olmadiginda bile yarim saat ayarlayip giderdim. Sosyallige iyi gelmesi icin daha cok grup calismasi yapilan yerleri ter ih etmelisiniz ama. Sadece fitness ise insanlar kulaklik takip bireysel calisiyorlar.
Evet hakli olabilirsiniz.

Sizin gün içinde gideceğiniz saat aralıkları belliyle o saat aralığı içinde gidin bir gezin bakın. Genelde spora insanlar aynı saat aralıklarında geliyor. Mesela 19 21 arası daha yoğun olur insanlar isten çıkıp geldiği için ama öglen gittiğimde genelde boş oluyor ve daha çok kadın ağırlıklı oluyor. Aksam saatlerinde erkekler daha yoğun oluyorlar.
Siz gideceğiniz saatte gidip bakın en güzeli. Hatta sorun orada hocaya. Ben bu saat arasında geleceğim rahatsız eden tipler olur mu ona göre yazılacagim diye açık acik söyleyin. Eğer içinize sinmezse yazılmayin boşuna.
Cok guzel tavsiye. Tesrkkur ederim. Isten gelirken hep gozum oraya kayiyor ama iceriyi tam olarak goremiyorum.

Cok guzel tavsiye. Tesrkkur ederim. Isten gelirken hep gozum oraya kayiyor ama iceriyi tam olarak goremiyorum.

Mutlaka gidin gezin. Insanlara bakın. Ben 2 salon arasında kararsız kalmıştım. Birisine gittim cok yoğundu ve pek beğenmedim. Hocaya açık açık sordum. Ben bu saat aralığında geleceğim eğer yazilirsam. Hep böyle yoğun mu burası bu saatte bastan konuşalım pişman olmak istemiyorum dedim. Hocada evet yoğun hep böyle dedi. Çıktım. Şuan yazıldığım yere baktım gayet guzel ve icime sindi. Icini gezip bakmadan yazilmayin. Erkekler her yerde spor yapıyor ama kadınlar öyle değil malesef. Twitter da gizli gizli spor yapan kızları çekip atan sayfalar görmüştüm. Insanların yanlış anlaşılmasın ama biraz da elit olması önemli sporda. Yoksa hareketleri yaparken falan gözünü dikip bakan erkekler oluyor ne yazık ki.

Mutlaka gidin gezin. Insanlara bakın. Ben 2 salon arasında kararsız kalmıştım. Birisine gittim cok yoğundu ve pek beğenmedim. Hocaya açık açık sordum. Ben bu saat aralığında geleceğim eğer yazilirsam. Hep böyle yoğun mu burası bu saatte bastan konuşalım pişman olmak istemiyorum dedim. Hocada evet yoğun hep böyle dedi. Çıktım. Şuan yazıldığım yere baktım gayet guzel ve icime sindi. Icini gezip bakmadan yazilmayin. Erkekler her yerde spor yapıyor ama kadınlar öyle değil malesef. Twitter da gizli gizli spor yapan kızları çekip atan sayfalar görmüştüm. Insanların yanlış anlaşılmasın ama biraz da elit olması önemli sporda. Yoksa hareketleri yaparken falan gözünü dikip bakan erkekler oluyor ne yazık ki.
Inanmiyorum daha neler duyacagiz. Daha once gittigim salonda ben de benzer cekincelerle gorusmeye gitmistim. Boyle bir endisemin olmamasi konusunda garanti vermislerdi. Zaten elit kisiler geliyordu, sonradan farkedince rahatlamistim

ben zumbaya gidiyorum sadece kadınlara özle bi yer ve çok eğlenceli oluyor.hem dans hem spor plates harketleri arada da dedikodu ve birlikte spor dışı etkinlikler de yapılıyor.bence gidio aletlerle yapmaktansa grup derslerine gitmenizi tavsiye ederim sosyalleşmek açısından da daha iyi olur

Spor salonunda sosyallesen bir insan hiç olmadım. 3 4 salon degistirdim bu sırada ama orada çalışırken sohbet olursa verimli olmuyor bence. Kardiyo için sosyallesme bence mantıklı değil. Eve yakın iyidir sonra useniyor insan

Back
X