Spor Salonuna giderek kafa dagitma???

Arkadasim eve yakin olursa sosyallesmeni engelleyebilir bir de sana kafayi takan biri olursa evinin yerini ogrenmis olur diye dusunuyordu. 2 sene once bir spor salonuna gitmistim. Aslinda memnundum ama arabam olmadigi icin kis gunu terli teli git gel benim icin sorun oldu zaten o donem 1 hafta hasta oldum. Sonra da uyeligi yenilemedim.
Salona girdin de takık insanı kaldı 😃 çok film izliyor heralde arkadaşın.

Arkadaslar,

Spor salonlari hakkinda ne dusunuyorsunuz? Olumlu veya olumsuz her hangi bir sey?
Kafami bir sekilde dagitmam lazim. Evde kosu bandi var aslinda ama onun disinda spor yapan biri degilim. Yuruyusu de duzenli yaptigim soylenmez.

Bizim apartmanin karsisina spor salonu acildi. Yani dibimde boyle bir imkan var. Acaba bugunlerde biraz orada mi takilsam diyorum. Hem saglik hem vakit gecirme hem de sosyallesme icin iyi olabilir diye dusunuyorum. Bir arkadasim da o kadar yakindaki bir yere gitme dedi. Bilemedim. Baska bir yere gitmeye de usenir ve gitmezsem diye korkuyorum.

Goruslerinizi bekliyorum.
Ben 3 hafta girtim. Normalde iş çıkışı yemekten sonra kendimi yatağa zor atardım sğıra koşarak gittim ama sonrasında başka yerde düşüp diz kapağımı törpülediğim için devam edemedim

Kesinlikle tavsiye ederim,ne zaman ki spor yapsam fizikselden ote zihinsel enerjim artiyor,cok iyi hissediyorum kendimi.Hele spor salonuna bir baslasam ,kesin esim kaziyarak cikarir beni.Spor yapan insanlari gorunce daha motive oluyosun,sosyallesme imkanin oluyor,spor yaptiginin bilinci daha cok oluyor.Profesyonel insanlar var,her konuda daha da bilinclenmeni sagliyorlar vs. kayit olmadan once bir hafta duzenli git garanti veriyorum cok hosuna gidicek...

Spor salonları hakkında düşüncem oldukça olumlu. Hiçbir şey iyi gelmese dahi, iki insan görmek, bulunduğun konumu bir süreliğine de olsa terk etmek iyi geliyor. Rutinleri bozmak iyidir, beyni ve vücudu aktif kılar.
Hem sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, bu çok net. :KK54:

Arkadaslar,

Spor salonlari hakkinda ne dusunuyorsunuz? Olumlu veya olumsuz her hangi bir sey?
Kafami bir sekilde dagitmam lazim. Evde kosu bandi var aslinda ama onun disinda spor yapan biri degilim. Yuruyusu de duzenli yaptigim soylenmez.

Bizim apartmanin karsisina spor salonu acildi. Yani dibimde boyle bir imkan var. Acaba bugunlerde biraz orada mi takilsam diyorum. Hem saglik hem vakit gecirme hem de sosyallesme icin iyi olabilir diye dusunuyorum. Bir arkadasim da o kadar yakindaki bir yere gitme dedi. Bilemedim. Baska bir yere gitmeye de usenir ve gitmezsem diye korkuyorum.

Goruslerinizi bekliyorum.

Ben öğlenleri hemen işyerimin dibindeki spor salonuna gidiyorum hergün diğer türlü haftada 3 gün anca gidiyordum böyle süper oldu yakın olunca gidiliyor ve çok iyi geliyor

ücret nedir?

yani özel salonlar genelde yıllık alıyor, peşin veriyorsun. gitmezsen paran yanıyor. klasik hikayedir.

Giidp gorusmedim henuz ama yillik alacaklarini sanmam.
ücret nedir?

yani özel salonlar genelde yıllık alıyor, peşin veriyorsun. gitmezsen paran yanıyor. klasik hikayedir.
Daha once gittigim yerde de 1, 3, 6, 12 ay gibi paketler vardi. Uzun sureli uyelikler daha uygundu ama ilk etapta denemek istedigim icin 1 aylik uyelik yapmistim. Bu salon yeni acildi muhtemelen onun da benzer tarifesi vardir. Karar verince gidip detaylari ogrenecegim.

Ben daha önce kadınların olduğu bir yere gitmiştim aletli pilates için, ama çok uzaktı ve işten koştur koştur git gel çok yoruluyordum. Yakın olsaydı giderdim gene, ama ben koşturmalı sevmiyorum. 1 aylık deneme için gidin bir bakın bence

Spor salonuna gitmek kesinlikle kafanı dağıtıyor, değişiklik oluyor ve en azından vücuduna ve bunun yanı sıra ruhuna da iyi geliyor.bende haftada 3 gün gidiyorum şimdilik iyi geliyor.

Bence bu fırsatı kaçırmayın gerçekten ..Ben çok memnun kalmıştım...Bende havaların açmasını bekliyorum her sabah yürüyüşe çıkacağım sahilde kulaklık ,güneş,bahar,deniz...miss gibi hava..

Neden yakındaki bir yere gitme dedi?

Spor evde veya dışarda fark etmez kesinlikle insanı disipline eden bir aktivite.

Spor yaptığım zaman sadece fiziksel değil zihinsel olarak da huzurlu ve iyi hissediyorum.

Düzenli sporu herkese tavsiye ederim, fark edeceksiniz değişimi.
Sporunu nasıl yapıyorsun? Yani sormak istediğim salonda mı yoksa ev egzersizi mi?

evimin yakınındaki bir salona gidiyorum çok da memnunum. spor insana hem zihinsel hem de fiziksel olarak iyi geliyor.

Ya ben konu başlığını çok yanlış anlamışım. Kocan gitmek için bahane ediyor sandım:olamaz::ruh:

Back
X