Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla kilom yok ama vücudumu biraz geliştirmek istiyorum. Ailem de gitmemi önerdi bunun için. Daha önce gitmedim. Ortam nasıl fikrim yok.
Tesettürlüyüm karışık bir spor salonuna gitmem komik mi durur ? Yakında sadece kadınlara özel bunun için uzağa gitmem gerekecek.
Tesettürlü olsam ben gitmem karışık spor salonunaFazla kilom yok ama vücudumu biraz geliştirmek istiyorum. Ailem de gitmemi önerdi bunun için. Daha önce gitmedim. Ortam nasıl fikrim yok.
Tesettürlüyüm karışık bir spor salonuna gitmem komik mi durur ? Yakında sadece kadınlara özel yok bunun için uzağa gitmem gerekecek.
Fazla kilom yok ama vücudumu biraz geliştirmek istiyorum. Ailem de gitmemi önerdi bunun için. Daha önce gitmedim. Ortam nasıl fikrim yok.
Tesettürlüyüm karışık bir spor salonuna gitmem komik mi durur ? Yakında sadece kadınlara özel yok bunun için uzağa gitmem gerekecek.
Ben tesettürlü değilim ama kadın-erkek karışık spor salonuna gittiğimde rahat edememiştim. Eğilip kalkarken falan kıyafetlerime dikkat etmek zorunda kalıyordum. Bir daha spor salonuna gidecek olsam kadınların olduğu bir yeri tercih ederim.
Sizin açınızdan düşününce bir de şöyle bir şey var, erkek hocalar bazen hareket gösterirken temas edebiliyorlar. Yani bizim hoca dikkat ediyordu dokunmamaya ama yine de tesettürlü birinin tercih karışık spor salonunu tercih etmemesi gerektiğini düşündüm.
Bir de son olarak çok kilonuz yoksa ama sıkılaşmak istiyorsanız pilates düşünebilirsiniz. Bana fitness yerine pilates önermişlerdi ama dinlemedim. Keşke pilatese gitseydim çünkü ağırlıkla çalışmak bana göre değilmiş.
Sorun olmaz tesettüre uygun eşofman takımları var zaten spor salonunda kimse kimseyle ilgilenmez pek o ortama girincede spora odaklı olacağın için çekincen kalmazFazla kilom yok ama vücudumu biraz geliştirmek istiyorum. Ailem de gitmemi önerdi bunun için. Daha önce gitmedim. Ortam nasıl fikrim yok.