Saç Uzatma Yöntemleri spor ve her gün duş almak...

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
kızlar ben her gün spor salonuna gidiyorum ee tabi gelincede duş alıyorum ama saçlarıma zarar verir mi acaba her gün yıkamak??:uhm:

ben spora her gittiğimde yıkamıyorum saçlarımı.
duş alıyorum elbette ama saçları her gün yıkamak çok da doğru bi şey değil.

Rahatsız oluyorsan her yıkamada şampuan kullanma.
Sonuçta saça zarar veren asıl su değil, şampuandır.yerimseniben

Spora gittiğim zamanlar ben de hergün duş alırdım, çünkü terliyorsun sonuçta, e kafa derisi de terliyor, yıkamazsan ertesi gün leş gibi oluyor. Hergün yıkayacaksan, bir kez şampuanla, şampuanı eline az dök, biraz sulandırıp saç diplerine sadece masaj yap ve yıka, ardından uçlarına da krem sür. Saçın yıpranmaz ve kurumaz. Böyle yapman daha sağlıklı oluyor saçın için.

Spora gittiğim zamanlar ben de hergün duş alırdım, çünkü terliyorsun sonuçta, e kafa derisi de terliyor, yıkamazsan ertesi gün leş gibi oluyor. Hergün yıkayacaksan, bir kez şampuanla, şampuanı eline az dök, biraz sulandırıp saç diplerine sadece masaj yap ve yıka, ardından uçlarına da krem sür. Saçın yıpranmaz ve kurumaz. Böyle yapman daha sağlıklı oluyor saçın için.

evet böyle yapsam daha iyi sanırım 1 gün bekliyim dedim de çok rahatsız oluyorum o şekilde 1 gün arayla yıkayarak teşekkür ederim hepinizin yorumlarına a.s.

canım bende hergun dus alıyorum ama napım cok rahatsız oluyorum bı gun banyo yapmasam :bbo: sac alısıyo zaten zamanla bu duruma.ben de proserpin arkadasın dedıgı gıbı 1defasampuan yapıorm kotu bı sonucla da karsılasmadım bugune kadar

bende hergün banyo yapanlardanım.yapmassam rahat edemicem gibi geliyo ben suyun saçları uzatığını duymuştum bu yüzden daha sık duş alıyorum bi salıncası varmıymış ki :uhm:

bende hergün banyo yapanlardanım.yapmassam rahat edemicem gibi geliyo ben suyun saçları uzatığını duymuştum bu yüzden daha sık duş alıyorum bi salıncası varmıymış ki :uhm:

yok yaww ne sakıncası olcak bende hergün yıkananlardanım banyo gibisi varmıyaa ohh mis gibizemuszemus

bende hergün banyo yapıyorum. saçlarım çok yağlı
yıkıyorum ertesi gün yağlanıyor. ama artık alıştım 1 gün
banyo yapmasam uyuyamıyorum

Back
X