spor yapamıyorum.ZAYIFLAMALIYIM!

olrik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
22
0
36
Edirne
merhaba arkadaşlar ;
çok kilolu değilim ama kendimi kötü hissediyorum bu bedende, o yüzden sürekli kilo vermek istiyorum.KOLLARIM! vücuduma göre çok iriler basenlerimse neredeyse yok.. bu şekilde yaşamak istemiyorum malesef spor yapmaya vaktim olmuyor ya da ben hep bahane uyduruyorum 3 gündür diyet yapıyorum faydasını farkettim fakat çok çabuk kilo alıp verdiğim için vücudumda çatlaklar oluşmaya başlamıştı zaten..kendime baktıkça eksiklerimi fazlalıklarımı görüyorum.bu gerçekten çok can sıkıcı. biraz zor günler geçiriyorum bunun üzerine kendimle uğraşmaya başlayınca tahmin edersiniz ki beğenmiyor sevmiyorum kendimi.üstelik bu konuda eleştri duymak espri gibi gelmiyor artık. kollarım incelmeli üstelik simitlerim var.doğuştan da gıdım. ne yapacağımı bilemiyorum olabildiğince de çabuk sonuç almak istiyorum lütfen yardımcı olun..

kolların yada gıdıgın ıcın ınternette sıkılastırıcı egzersızler bulabılırsın her aksam bı onbes dakıkanı kendı kendıne ayırsan birazda yemegıne dıkkat etsen faydalı olacaktır dıye dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…