- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
Merhaba arkadaşlar, ben spora başlayalı 2 ay doldu 3. aydayım diyet yapmadım, yapılmasının da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, diyet yerine sağlıklı beslenme şekli oturtmaya çalışıyorum kendime yani diyet kelimesindense sağlıklı beslenme kelimesini kullanmak istiyorum, hepimizin belli yöntemleri vardır diye düşünüyorum, hazır bugünde tatilken kendime bir söz verdim sağlıksız şeyler yememek yesem bile bunu minimuma düşürmeye çalışmak adına, spor yapınca vücudumda gözle görülür değişiklik oldu ama kilo kaybım çok olmadı 1 kilo verdim 2 ayda üçüncü ay ölçülmedim, beslenmeme dikkat etmiyorum sorun bu, bir de akşam spor yapıyorum eve gelmem 8i buluyor böyle olunca da akşam bile birşeyler atıştırıyorum, siz spordan önce ve sonra nasıl besleniyorsunuz, daha masum yiyecekler önerebilir misiniz merak ediyorum, bu ay daha ümitliyim çünkü daha düzenli yaptım sporumu ve de daha çok dikkat ettim şuan 69 kiloyum fakat sporla çok inceldim diyebilirim, burda kullandığımız bitki çaylarını, sağlıklı yemekleri, spordan önce sonra ne yapmamız gerektiğini, kilo dışındaki problemleri (selülit, çatlak) konuşabiliriz diye düşündüm, tek bir konu değil çünkü olay, sadece kilo vermek değil sağlıklı bir bedene ve ruha kavuşmak ben psikolojik olarak daha iyi hissediyorum ama daha da iyi olabiliriz bu bizim elimizde, kaç kilo olduğunuzun önemi yok aslında sağlıklı beslenme ve spora ilginiz varsa konuma hoşgeldiniz diyorum