• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Aaa hadi ya bende oğlumda görmüştüm rüyamda bembeyaz oğlan çocuğu doguruyordum doğumu görmüştüm ve gerçekten de aynısı çıktı 😅😅 ama terside olabilir kuzum merakla bekliyorum haberini 🤗🤗🤗
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz ilk defa ovülasyon ile denedim 12si pikti gerekli değerlendirmeleri yaptım o günden beri ince ince kasık batmalarım bugüne kadar sürdü bazen daha sert ama regl gibi değildi sonra kaşıkla bacak arası kramp yaşadım iki gün bugün adet olmam gerekiyor olmadım midem alt üst durumda resmen yemek yesem bile midem çok kötü oluyor bulantı gibi değil böyle daha farklı bir şey içim çekiliyor yani mide bulantısından çok kötü oluyorum hiçbir regl belirtim yok ağrılarım dün kesildi bugün hiçbir ağrım olmadı sadece mide rahatsızlığı yaşıyorum yani 9 aydır deniyorum hep bir belirti yaşıyorum ama bu defa farklı şeyler hissediyorum. 6 gündür şeffaf parlak akıntım var yoğun bir şekilde sürekli hiç bu şekilde olmazdı gebelik olabilir mi ovülasyonum koyulaştı bu arada bugün adet günüm. Test ne zaman yapmalıyım innovita gebelik testi var elimde

Eklentiler

• IMG_8446.webp
    IMG_8446.webp
    89,8 KB · Görüntüleme: 5
Kızlar bugün benim döngümün 17. Günü normal şartlarda yumurtlamam için erken ama bugün leke geldi ve ağrım var ovulasyon testi yaptım pik değil bu çatlma belirtisi mi oluyor acaba bu ay combinol yumurtlamamı öne çekmiş olabilir mi A adenim0011 cavresamn cavresamn

Eklentiler

• IMG_3516.webp
    IMG_3516.webp
    14 KB · Görüntüleme: 5
Aaa hadi ya bende oğlumda görmüştüm rüyamda bembeyaz oğlan çocuğu doguruyordum doğumu görmüştüm ve gerçekten de aynısı çıktı 😅😅 ama terside olabilir kuzum merakla bekliyorum haberini 🤗🤗🤗
Ayy hadi yaa hayırlısı olsun 3 buçuk aylık oldum özele gitsem cinsiyetini söylerler mi acaba

Kızlar bugün benim döngümün 17. Günü normal şartlarda yumurtlamam için erken ama bugün leke geldi ve ağrım var ovulasyon testi yaptım pik değil bu çatlma belirtisi mi oluyor acaba bu ay combinol yumurtlamamı öne çekmiş olabilir mi A adenim0011 cavresamn cavresamn
Aşkım olabilir leke ve ağrı da zaten çatlama oldu diye olmuştur pik olmaması normal değerlendirdin mi önceki günleri bugünü de değerlendir

Back
X