• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
33
Spor ıle kılo alanlar var mı? Ne kadar sürede ideal kılonuza kavuştunuz 🫠 kas olsun istiyorum

Almadim ama verdim. Agirlik kaldirarak ama tukenise giderek, yani kasi tamamen zorlayarak. 7 ayda baldirlarima varana kadar kaslarim gorunur duruma geldi. Kol, popo, gogus. Sizin beslenmeniz farkli olacaktir sanirim kilo almak icin ancak sporla vucudun sekillenmesi 6 ay kadar bir sure, cok uzun degil. Bol sans ;)

Almadim ama verdim. Agirlik kaldirarak ama tukenise giderek, yani kasi tamamen zorlayarak. 7 ayda baldirlarima varana kadar kaslarim gorunur duruma geldi. Kol, popo, gogus. Sizin beslenmeniz farkli olacaktir sanirim kilo almak icin ancak sporla vucudun sekillenmesi 6 ay kadar bir sure, cok uzun degil. Bol sans ;)
Ya orada program yapılır demi kaslı ve sekıllı bır vücut istıyorum bu yaz için Inşallah ıdeal kıloya gelırım

Ya orada program yapılır demi kaslı ve sekıllı bır vücut istıyorum bu yaz için Inşallah ıdeal kıloya gelırım
Bu sorunun cevabini ben de merak ediyorum. Ben de yazin turkiyeye gelip spora gidecegim. Salonlar hakkinda bilgim yok.
Ancak simdiki programimin yuzde 70-80i popo uzerine. Squatlar, rdl, bulgarian split squat, hip trust, walking lunges: bunlar alt beden kaslarini guclendiren egzersizler. Ve baldir kaslarinin insulin mekanizlasindaki onemi yillardir vurgulaniyor. Bence alt beden calismak bana cok iyi geldi. Simdilerde de kalca kaslarinin yasimizi belirledigi soyleniyor. Ki kalcam sikilastikca (afedersin gotum buyudukce :)) ben de kendimi daha saglikli hissediyorum.

Basta hoca ozellikle popoya yogunlasinca benim oyle buyuk, sekilli popo hedefim yok diye düşünmüştüm ama is popoda bitiyormus calistikca anladim. Sonuc olarak popo kaslari onemli :) sandigimizdan cok daha fazla

Spor ıle kılo alanlar var mı? Ne kadar sürede ideal kılonuza kavuştunuz 🫠 kas olsun istiyorum
45 kilodan da düştüm o kadar sinirim bozuldu ki. Yemek yemeyi de severim. Sporla kilo almak uzun sürüyor ama kas oluyor işte en güzeli. Aksi takdirde göbekli ve yağlı oluruz.

Back
X