• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sporu hayatimiza katmak zorundayiz

Lara

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2006
735
70
643
İstanbul
Merhabalar
43 yasindayim.10 yildir kadinlar kulubune uyeyim.Kuruculara müteşekkirim.
Yilardir 10 kilo aldim verdim aldim verdim.Ve son durum yine almis bulunmaktayim.Kişın metabolizma durma noktasina geldi yine. Yazin bi gayret veriyorum kisin ye otur yine ayni hüsran.Bildiğimiz bir gerçek var er yada geç hepimiz bu sonuca varacagiz hareketsiz yaşam madurlariyiz biz.Yiyip kilo almayanlara ozeniyoruz ama coklukla hem bizim gibi yemiyorlar hemde daha hareketli yaşıyorlar.
Netice diyeceğim şu ki hayatimiza basit ve surekli yapabileceğimiz sporları katmayi beceremezsek bu kısır döngü devam edecek.Üstelik tek sonuç kilo almada değil.Krinik yorgunluk depresyon eşiğinde bir ruh hali sebepsiz keyifsizlikler ......
Sporu hayatıma sokmaya ve çıkarmamaya karar verdim.Birlikte keyifle bunu başarabilir miyiz

Hoşgeldin laracım seni görmek güzel :68:

Kimse katilmiycak galiba bana ...Olsun.Gunluk gibi yazarim bende.Dun bi akil meditasyon dinlemeye başladım iyi geldi sanirim dinlediklerim bugun aklimdan cikmadi devam edeyim bakalim.Harika bir yemek duzenim vardi ve birazdan bi saatlik yuruyuse cikicam.Bi sure sonra sabah 1 aksam bir saat olacak yuruyus programim.Fazlaliklari yuruyusle attiktan sonra farkli sporlara yonelirim diye duşunuyorum.Amacim sadece fazlaliklati atmak degil fit bir vucuda sahip olmak.Spor yapmadan durumamak istiyorum

Selammmm nasilsin neler yapiyosun?Kilo durumlari nasil
Hamdolsun laram .. Hep Buralardayım canım , 7. Takıma yemek yarışması topiğine montiye falan takılıyorum :-)

Kilomda 70 civarı geçen yaz bi 3-4 kilo aldım hep koruyordum 65-67 yi . Yogunum biraz eskisi gibi evde değilim diyet yapamadım tam anlamıyla..

Ramazanya ondan topige yani spora kimse he dememiştir;)

Back
X