Evet sanırım en kısa süre içerisinde gitmem gerekiyorDoktora gitmeniz gerek. Muayene edilmeden kim ne dese yanlış olur.
Ay demeyin ya sebepsiz mide bulantısı bundan kaynaklanabilir mi 2 tane oğlum var benim küçüklerde yarın kontrole gitmem gerekBen değil ama annem bana spiralle hamile kalmış
Kaymış olabilir
Yarın gidicem bakalım umarım öyle bişi yokturKaymış olabilir
Ay benimkilerle aynı yaştalar Rabbim sana bağışlasın ya inanki Allah'ın gücüne gitmesin ama bende istemiyorum hiç ama bunca korunmaya rağmen olursa vardır Rabbimin bi bildiği sende moralini yüksek tut canım eğer yiyecek ekmeği olmasaydı Rabbim nasip etmezdi vardır bi bildiği evet çok zor ama güzel yanları da var bol bol dua et hayırlısını iste Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'tan gelen herşey kabulümüzdürBenim ablam da spiralle hamile kaldı. Bu arada ben de 2 oğlandan sonra hamileyim hiç beklemediğim istemediğim bir gebelik. 5 haftalık henüz her gün ağlıyorum bana da birileri motivasyon mesajı yzarsa çok sevinirim. Biri 4,5 diğeri 2,5 yaşında ben 28. 3. Çocuğa hiç niyetim yoktu :,(
Hadi yaKonuş başlığına cevap olarak yazıyorum (bunu bu sitede daha önce de yazmıştım:)): O kadar çok ki... Spiral ile hamile kalan çok çevremde, forumlarda... Detayını bilmiyorum.
Sürekli ağlayıp dua ediyorum inanki. Şer bildiğim hayra çevrilsin diye. Psikolojik olarak çok yıprandım ve çok başka planlarım vardı.Ay benimkilerle aynı yaştalar Rabbim sana bağışlasın ya inanki Allah'ın gücüne gitmesin ama bende istemiyorum hiç ama bunca korunmaya rağmen olursa vardır Rabbimin bi bildiği sende moralini yüksek tut canım eğer yiyecek ekmeği olmasaydı Rabbim nasip etmezdi vardır bi bildiği evet çok zor ama güzel yanları da var bol bol dua et hayırlısını iste Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'tan gelen herşey kabulümüzdür
Zaten hep böyle zamanlarda olacak olan oluyor hayırlısı deyip geçmek gerek piskolojini bozma çocuklara ver onlarla daha fazla ilgilen çok düşünmemeye çalış atlatman daha kolay olur :)Sürekli ağlayıp dua ediyorum inanki. Şer bildiğim hayra çevrilsin diye. Psikolojik olarak çok yıprandım ve çok başka planlarım vardı.
Hiç bilgim yok maalesef.Hadi yaPeki bunun kayma belirtileri nasıl oluyor bilginiz var mı
İlerleyen saatlerde gideceğimDoktora gittiniz mi? Gebelik durumu var mı?
Gel sarılalım senleSürekli ağlayıp dua ediyorum inanki. Şer bildiğim hayra çevrilsin diye. Psikolojik olarak çok yıprandım ve çok başka planlarım vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?