Gel sarılalım senle

bu yollardan geçmiş birisi olarak.İlk oğlum oldu ikinci oğlumu kendi aramız da korunarak hamile kaldım,o doğduğun da abisi 4 yaşındaydı benim ödüm koptu tabi ikinci oğlum 4 aylıkken spiral taktırdım hemde binbir emekle.Korkudan 3 aya bir kontrole gittim yerinde mi diye.Yine kontrole gittim yerinde dedi ondan 10 gün sonra da adet olmam gerekti olmadım 10 gün geçti test yaptım pozitif gittim doktora spiral kaymış hamileymişim.Bende kaydığın da bir belirti olmadı ne karnım belim ağrıdı nede ara kanamam oldu.İkinci oğlum da 1 yaşındaydı daha emziriyordum tabi dünyam yıkıldı çünkü ikinci oğlum çok ağlayan bebekti hâlâ kardeşinden daha çok ağlar destekcim yok ilk oğlum anasınıfına gidiyor gün yüzü görmüyorum bulut

nasıldı güneş

nasıl doğuyordu özlüyor insan kimse için önemsiz olabilir ama benim için onlar lükstü.Bi de 35 haftalık doğdu benim midem, belim , enfeksiyon çok hasta oldum.Hepsinde tekdim bir eşim vardı o da sadece akşamları.Ama ilk hamile olduğum da da ağlamadım olmuş zaten ağlayınca yok olmuyor karnım da

Zaten sonra günlerce baş ağrısı çekerim.Kabullendim kimseye de söylemek içimden gelmedi geçicek dedim bu günler geçecek haa yetişemedim her şeye tabi.Şuan büyük oğlum 7 ikinci oğlum 3 üçüncü oğlum 1,5 yaşında.Sizinde geçicek bu zamanlar yavaştan kabullenmeye başlayın kendinizi harap etmeyin lütfen bunun sadece size zararı var