• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sprail ile gebe kalan varmı

glocan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2025
21
7
1
Arkadaşlar merhaba 3 yıldır sprail kullanıyorum neredeyse 20 gündür ağrı çekiyorum günümde de reğl oldum fakat az birşey 1 hafta süren adetim 2 gün sürdü lekelenmeyle belki 3 gündür idrar testi 2 tane yaptım silik çizgi çıktı ikisinde de 2 hafta önce kan verdim negatif fakat bu gün Ağrı çok başka afedersiniz tuvalette bile zorlanıyorum canım acıyor belim de ağrıyor böyle birşey başına gelen var mı varsa yardımcı olur musunuz

Benim ablam da spiralle hamile kaldı. Bu arada ben de 2 oğlandan sonra hamileyim hiç beklemediğim istemediğim bir gebelik. 5 haftalık henüz her gün ağlıyorum bana da birileri motivasyon mesajı yzarsa çok sevinirim. Biri 4,5 diğeri 2,5 yaşında ben 28. 3. Çocuğa hiç niyetim yoktu :,(

Benim ablam da spiralle hamile kaldı. Bu arada ben de 2 oğlandan sonra hamileyim hiç beklemediğim istemediğim bir gebelik. 5 haftalık henüz her gün ağlıyorum bana da birileri motivasyon mesajı yzarsa çok sevinirim. Biri 4,5 diğeri 2,5 yaşında ben 28. 3. Çocuğa hiç niyetim yoktu :,(
Ay benimkilerle aynı yaştalar Rabbim sana bağışlasın ya inanki Allah'ın gücüne gitmesin ama bende istemiyorum hiç ama bunca korunmaya rağmen olursa vardır Rabbimin bi bildiği sende moralini yüksek tut canım eğer yiyecek ekmeği olmasaydı Rabbim nasip etmezdi vardır bi bildiği evet çok zor ama güzel yanları da var bol bol dua et hayırlısını iste Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'tan gelen herşey kabulümüzdür 😌☺️

Konuş başlığına cevap olarak yazıyorum (bunu bu sitede daha önce de yazmıştım:)): O kadar çok ki... Spiral ile hamile kalan çok çevremde, forumlarda... Detayını bilmiyorum.

Konuş başlığına cevap olarak yazıyorum (bunu bu sitede daha önce de yazmıştım:)): O kadar çok ki... Spiral ile hamile kalan çok çevremde, forumlarda... Detayını bilmiyorum.
Hadi ya 🤦🏻‍♀️Peki bunun kayma belirtileri nasıl oluyor bilginiz var mı

Ay benimkilerle aynı yaştalar Rabbim sana bağışlasın ya inanki Allah'ın gücüne gitmesin ama bende istemiyorum hiç ama bunca korunmaya rağmen olursa vardır Rabbimin bi bildiği sende moralini yüksek tut canım eğer yiyecek ekmeği olmasaydı Rabbim nasip etmezdi vardır bi bildiği evet çok zor ama güzel yanları da var bol bol dua et hayırlısını iste Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'tan gelen herşey kabulümüzdür 😌☺️
Sürekli ağlayıp dua ediyorum inanki. Şer bildiğim hayra çevrilsin diye. Psikolojik olarak çok yıprandım ve çok başka planlarım vardı.

Sürekli ağlayıp dua ediyorum inanki. Şer bildiğim hayra çevrilsin diye. Psikolojik olarak çok yıprandım ve çok başka planlarım vardı.
Zaten hep böyle zamanlarda olacak olan oluyor hayırlısı deyip geçmek gerek piskolojini bozma çocuklara ver onlarla daha fazla ilgilen çok düşünmemeye çalış atlatman daha kolay olur :)

Gel sarılalım senle 🤗bu yollardan geçmiş birisi olarak.İlk oğlum oldu ikinci oğlumu kendi aramız da korunarak hamile kaldım,o doğduğun da abisi 4 yaşındaydı benim ödüm koptu tabi ikinci oğlum 4 aylıkken spiral taktırdım hemde binbir emekle.Korkudan 3 aya bir kontrole gittim yerinde mi diye.Yine kontrole gittim yerinde dedi ondan 10 gün sonra da adet olmam gerekti olmadım 10 gün geçti test yaptım pozitif gittim doktora spiral kaymış hamileymişim.Bende kaydığın da bir belirti olmadı ne karnım belim ağrıdı nede ara kanamam oldu.İkinci oğlum da 1 yaşındaydı daha emziriyordum tabi dünyam yıkıldı çünkü ikinci oğlum çok ağlayan bebekti hâlâ kardeşinden daha çok ağlar destekcim yok ilk oğlum anasınıfına gidiyor gün yüzü görmüyorum bulut ☁️ nasıldı güneş☀️ nasıl doğuyordu özlüyor insan kimse için önemsiz olabilir ama benim için onlar lükstü.Bi de 35 haftalık doğdu benim midem, belim , enfeksiyon çok hasta oldum.Hepsinde tekdim bir eşim vardı o da sadece akşamları.Ama ilk hamile olduğum da da ağlamadım olmuş zaten ağlayınca yok olmuyor karnım da😅 Zaten sonra günlerce baş ağrısı çekerim.Kabullendim kimseye de söylemek içimden gelmedi geçicek dedim bu günler geçecek haa yetişemedim her şeye tabi.Şuan büyük oğlum 7 ikinci oğlum 3 üçüncü oğlum 1,5 yaşında.Sizinde geçicek bu zamanlar yavaştan kabullenmeye başlayın kendinizi harap etmeyin lütfen bunun sadece size zararı var ❤️

Back
X