Ben 7 yil hormonlu sprail kulandim varmi yokmu asla his etmedim kaymadida 3 aydir cikardim gebelik icin inanin hormonluysa cok iyi regl bile duzene giriyor gunu guneKızlar 10 günü geçti sprial taktirdim 1 yaşında oğlum var hep eşim korunuyordu kondom ile ilk defa sprial ile korunduk çok korktum ama kayar diye bugunde bende çok akıntı gelmiş içinde böyle kan parçası hbi damar tarzı akintida gelmiş neden olur acaba umarım sprial iyi koruyordur ya
Yani özel hastanede taktırdım ama hiç sormadım hormonlu mu bakır mi diye neden aklıma gelmedi sormak bilmiyorumBen 7 yil hormonlu sprail kulandim varmi yokmu asla his etmedim kaymadida 3 aydir cikardim gebelik icin inanin hormonluysa cok iyi regl bile duzene giriyor gunu gune
Yani tek derdim gebelik olmasın asla istemiyorum Allah'ım isteyen herkese versin ama ben istemiyorum elimden geleni yapıyorum ama hiç aklimdan çıkmıyor hadi olursa diye hatta hem sprial hem prezervatif kullanmayı düşünüyorumBen 7 yil hormonlu sprail kulandim varmi yokmu asla his etmedim kaymadida 3 aydir cikardim gebelik icin inanin hormonluysa cok iyi regl bile duzene giriyor gunu gune
Cok sacma normalde doktorun size sormasi lazim ben almanyadayim ikisinide gosterdi mesela ama ozelikle hormonlu onerdiYani özel hastanede taktırdım ama hiç sormadım hormonlu mu bakır mi diye neden aklıma gelmedi sormak bilmiyorum
Spiral beni çok güzel koruyor :) 6 yıldır. Kullanıyordum çıkardım oğlumu doğurdum 40gunlukken tekrar taktırdımKızlar 10 günü geçti sprial taktirdim 1 yaşında oğlum var hep eşim korunuyordu kondom ile ilk defa sprial ile korunduk çok korktum ama kayar diye bugunde bende çok akıntı gelmiş içinde böyle kan parçası hbi damar tarzı akintida gelmiş neden olur acaba umarım sprial iyi koruyordur ya
Korkma doktor sana tamam rahim kabul etti dediyse düzenli de kontrole gidersen ekstra korunmaya gerek yok :)Yani tek derdim gebelik olmasın asla istemiyorum Allah'ım isteyen herkese versin ama ben istemiyorum elimden geleni yapıyorum ama hiç aklimdan çıkmıyor hadi olursa diye hatta hem sprial hem prezervatif kullanmayı düşünüyorum
Bir hafta kontrole gittim iyi duruyor gayet güzel dedi bir ay sonra çağırdıSpiral beni çok güzel koruyor :) 6 yıldır. düzenli kontrolünü yaptir. Rahim spirali kabul etti mi kontrole gittin mi takildiktan sonra ? Ben 6 ayda bir kontrole gidiyorum adet donemlerimde ağır kaldırmıyorum. Normal zamanlarda da kaldirmiyorum ama o dönemde ekstra dikkat ediyorum. Spiral kolay kaymaz tabi düzenli kontroller önemli.
Yani baktı güzel gayet yerinde dedi bir ay sonra çağırdı ama adetime hala var baya bu akıntı ile gelen leke korkuttu sadece beniKorkma doktor sana tamam rahim kabul etti dediyse düzenli de kontrole gidersen ekstra korunmaya gerek yok :)
Esinizi strese sokarsiniz bence siz bilirsiniz tabi sprail yuzde 99 korurbir kacke ayda bir muayenede olunYani tek derdim gebelik olmasın asla istemiyorum Allah'ım isteyen herkese versin ama ben istemiyorum elimden geleni yapıyorum ama hiç aklimdan çıkmıyor hadi olursa diye hatta hem sprial hem prezervatif kullanmayı düşünüyorum
Gidince sorucam bakalım hangisinden takıldı aCok sacma normalde doktorun size sormasi lazim ben almanyadayim ikisinide gosterdi mesela ama ozelikle hormonlu onerdi
3-6ay arası duzensizlesebilir adetin. Çok sık adet olabilirsin. Lekelenmeler yaşarsın ama 6 aydan sonra normal aylık adet donemine geçersin.Yani baktı güzel gayet yerinde dedi bir ay sonra çağırdı ama adetime hala var baya bu akıntı ile gelen leke korkuttu sadece beni
Evet o sırf rahat olmak için sprial istedi ama böylede ben çok stress oluyorum çok korkuyorum napim yani kaldiramam bir daha gebelik flnEsinizi strese sokarsiniz bence siz bilirsiniz tabi sprail yuzde 99 korurbir kacke ayda bir muayenede olun
Sonra yılda 1 diyecek ama sen 6ayda bir git. Mesela kendini çok yordugunu, ani hareketler yaptığını hissettigin aylarda erken git. Aşırı batma , sancı vs olursa da sakın aksatma.Bir hafta kontrole gittim iyi duruyor gayet güzel dedi bir ay sonra çağırdı
Peki mesela kayma olsa hissedermiyiz yani anlarmiyim ben kendim çünkü 4 yaşında kızım 15 kilo sürekli kucağımda geliyor çıkıyor kaldırıyorum zarar edermi kayarmi kiSonra yılda 1 diyecek ama sen 6ayda bir git. Mesela kendini çok yordugunu, ani hareketler yaptığını hissettigin aylarda erken git. Aşırı batma , sancı vs olursa da sakın aksatma.
Bende pko var zaten aşırı düzensiz adetim3-6ay arası duzensizlesebilir adetin. Çok sık adet olabilirsin. Lekelenmeler yaşarsın ama 6 aydan sonra normal aylık adet donemine geçersin.
Spiralle düzene girer. Bende de varBende pko var zaten aşırı düzensiz adetim
Peki mesela kayma olsa hissedermiyiz yani anlarmiyim ben kendim çünkü 4 yaşında kızım 15 kilo sürekli kucağımda geliyor çıkıyor kaldırıyorum zarar edermi kayarmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?