Sprialle hamile kaldım(kaymamış)

karma20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2025
14
4
1
25
Merhaba
Öncelikle 1,5 sene önce taktırdım sprialli en son 4 haziranda adet oldum 2 gün önce doktora gittim kanda gebelik çıktı altan baktı sprial kaymamış ve ipi bulamadı çekemedi keseyi gördü bebek var dedi 6 haftalıkmış… az önce de bi doktoru aradım böyle böyle dedim bana tepkisi belkide altan muayene yaparken bebeği sakat bıraktı vesair söyledi korkttum ve üslüba bakarmısınız ben alamam siz o doktara gidin bi anneye bu şekilde söylenmez diye düşünüyorum yarın başka bi yere randevu aldım gidicem fakat korkttum da başına böyle bişe gelen varsa yazabilirmi??

bız de alttan muayene olduk cogunluk da ılk hafalar olur sakat neden kalsın?

Ay bilmiyorum doktor dedi sprailden dolayı sakat klan varmı ki gerçekten kafam karma karışık
cocuk sakat kalır dıye duymadım hıc. zaten erken donemde ogrenmıssın cıkartılması lazım akrabalardan bırı de olmustu(onunkı kaymıs tabı)cıkarttılar dogumunu da yaptı bıseycık de olmadı. neden abuk subuk konusup moral bozuyorlar anlamam. bısey olcaksa basına ıs almak ıstememıs anladıgım kadarıyla kım taktıysa o cıkarsın falan demıs. ozele mı gıtmıstın ?

Aslıhan yazıcıoğluna taktırmıştım başka bi doktorda öğrendim hamile olduğumu o baktı altanda sonra takip için aslıhanı y. Aradığımda ben bakamam belki sprili çıkarmaya çalışırken çoçuğu sakat bıraktı vesaire dedi üzüldüm yani ipi kaymış yukarıda olabilir başından atmak için böyle demesine gerek yoktu

Aslıhan yazıcıoğluna taktırmıştım başka bi doktorda öğrendim hamile olduğumu o baktı altanda sonra takip için aslıhanı y. Aradığımda ben bakamam belki sprili çıkarmaya çalışırken çoçuğu sakat bıraktı vesaire dedi üzüldüm yani ipi kaymış yukarıda olabilir başından atmak için böyle demesine gerek yoktu

bısey olmaz allahın ıznıyle. alırlar kıbarca korkma sen

Ay bu konuları gördükçe evlensem nasıl olur diye düşünüyorum. Çocuk istemiyorum,cinsellik de mi yaşamayalım bu nedir ya. Bir ara spiral ile ilgili video izlemiştim. Sanırım 3 ay sonra kontrole çağırıyorlar daha sonra 6 ay geçince. Düzenli olarak kontrol edilmesi lazım kayma olmaması için.

Doktor baya bir saçmalamış. Hamileliğiniz hayırlı olsun.

İp olmadığında uyutarak anestezi ile cıkarıyorlar gebelikte bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum belli ki sorumluluk almak istemiyorlar olası kötü ihtimallere karşı ama siz başka bir doktora daha gidin.

Evet kontrolle gitmek gerekiyo ama sorun şu sprialde kaymamış ay bilmiyorum benimde kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…