squirt (fışkırtma) yapıyor musunuz?

yok bahce hortumu gibi degil ama tazyikli oldugunu da inkar edemem yasamissiniz zaten anlarsiniz
Bence bu abartılmış zaten.
Ama sürekli nasıl olduğunu ben anlamadım.
Yani benim düzenli seks hayatım var 16-17 senedir sadece bir kez oldu.

Bence bu abartılmış zaten.
Ama sürekli nasıl olduğunu ben anlamadım.
Yani benim düzenli seks hayatım var 16-17 senedir sadece bir kez oldu.
benim ilk birlikteligim belki de o yuzden duzenli olarak oluyor ilk seferden beri. bir de saka gibi gelecek ama az su icince cok siddetli olmuyor bunu da soyleyeyim dedim

benim ilk birlikteligim belki de o yuzden duzenli olarak oluyor ilk seferden beri. bir de saka gibi gelecek ama az su icince cok siddetli olmuyor bunu da soyleyeyim dedim
İlk birliktigimde acı kan gözyaşı vardı benim en az 4 seferde devam etti bu durum söz nasıl hemen öyle oldunuz ya

Benimde ilk evliligimde ilk zamanlarda (1. Yılımız falandı )olmuştu.
Gençlikten mı acaba ya
Su içmeyi falan denemedim ama değişik hazzı var tabii ilk olduğundaki korku çok feci ben korktum vallahi
Bak aradan geçsin 15-20 sene belki hiç olmayacak kıymetini bil

İlk birliktigimde acı kan gözyaşı vardı benim en az 4 seferde devam etti bu durum söz nasıl hemen öyle oldunuz ya
uzuldum ilk deneyiminizin agrılı olmasına. benim icin ilk birliktelikten ziyade o noktaya gelene kadar olan donem sancılı gecti cok fazla korkum vardı hep panik oluyor hatta agliyordum belki de bu yuzden hic bekledigim gibi kotu acılı gecmedi aksine cok guzeldi

ayyy demeyinnn

Kendini alıştırmaya bu kadar zirveye derim ben.
Çoğu kadın daha sonra ilişkinin 2 dk sürmesinden,bırakın squirt falan orgazm olamamaktan şikayetçi.
Tabii partner çok önemli.
partnerin cok onemli oldugunu düşünüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…