Bence bu abartılmış zaten.yok bahce hortumu gibi degil ama tazyikli oldugunu da inkar edememyasamissiniz zaten anlarsiniz
benim ilk birlikteligim belki de o yuzden duzenli olarak oluyor ilk seferden beri. bir de saka gibi gelecek ama az su icince cok siddetli olmuyorBence bu abartılmış zaten.
Ama sürekli nasıl olduğunu ben anlamadım.
Yani benim düzenli seks hayatım var 16-17 senedir sadece bir kez oldu.
İlk birliktigimde acı kan gözyaşı vardı benim en az 4 seferde devam etti bu durum söz nasıl hemen öyle oldunuz yabenim ilk birlikteligim belki de o yuzden duzenli olarak oluyor ilk seferden beri. bir de saka gibi gelecek ama az su icince cok siddetli olmuyorbunu da soyleyeyim dedim
Benimde ilk evliligimde ilk zamanlarda (1. Yılımız falandı )olmuştu.benim ilk birlikteligim belki de o yuzden duzenli olarak oluyor ilk seferden beri. bir de saka gibi gelecek ama az su icince cok siddetli olmuyorbunu da soyleyeyim dedim
Komiksin sevdim seniBelalım buraya da teşrif etti. Bunlar yetmezgeceyagmuru , doğduğum seneye gidip babıldama dönemimdeki babababa seslerine de beğenmedim basmalısın.
İlk birliktigimde acı kan gözyaşı vardı benim en az 4 seferde devam etti bu durum söz nasıl hemen öyle oldunuz ya
Ayy hersey cikabilirBen de video sandım
imdi ürek ırtıldı
Allah muhafazaAyy hersey cikabilirsasirmayalim
ayyy demeyinnnBenimde ilk evliligimde ilk zamanlarda (1. Yılımız falandı )olmuştu.
Gençlikten mı acaba ya
Su içmeyi falan denemedim ama değişik hazzı var tabii ilk olduğundaki korku çok feci ben korktum vallahi
Bak aradan geçsin 15-20 sene belki hiç olmayacak kıymetini bil
Ajjajjaja gormedigimiz bir cesme kaldi onuda gormedik demeyiz isteAllah muhafazabu oyle kanlı pecete, ped, kakalı bez gormeye benzemez.
Kendini alıştırmaya bu kadar zirveye derim ben.ayyy demeyinnn
Sen gordun mu bilmiyorum birisi bir ara vulvasini, birisi de poposunu paylaşmıştı.Ajjajjaja gormedigimiz bir cesme kaldi onuda gormedik demeyiz iste
Kendini alıştırmaya bu kadar zirveye derim ben.
Çoğu kadın daha sonra ilişkinin 2 dk sürmesinden,bırakın squirt falan orgazm olamamaktan şikayetçi.
Tabii partner çok önemli.
Ayy yok artik nasil kacirdimSen gordun mu bilmiyorum birisi bir ara vulvasini, birisi de poposunu paylaşmıştı.
Sen de popo gormeye mi meraklisin kiz dnsnskAyy yok artik nasil kacirdimiggh pisler ya igrenc
İşte bu partnerden ayrılıp libodosu düşük,ten uyumu olmayan bı partnerle olduğunu düşünpartnerin cok onemli oldugunu düşünüyorum ben de
Jajjajajaj iyys yok popolari batsinSen de popo gormeye mi meraklisin kiz dnsnsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?