Ssabah sabah sinirlerim bozuldu

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar
belki buraya konu açacak kadar büyük bir sorun değil ama paylaşmak istedim dün sevgilim kız kardeşime söyleyeyim de yarın onlara kahvaltıya gidelim dedi İyi söyle gidelim bari dedim .Akşam konuşalım ona göre sabah gelirsin dedi .Akşam konuştuk sabah 10 gibi gel dedi .sabah 9 da alktım hazırlandım tam çıkacakken aradı bugün kız kardeşimin işi varmış söylemeyi unutmuş yarın gel dedi .Bende gelmesem de olur dedim.Ya madem işi var akşam neden gelsin diyor ki .Kİİ bence işi mişi yotu sabah kafasına göre bir plan yaptı ve çağırmadı...Ama tabi ben çok sinirlendim

Belki sonradan bir işi çıktı ve ya müsait olamadı. Ya da herhangi birşey.
Böyle şeyleri kafana takıpta üzmene değmez. Bugün olmaz başka bi gün olur. Anlayışlı davranmak kendini de rahatlatır karşındakini de.

ayyy terbiyesiz

işi varmış da unutmuşmuş, unutur mu insan be. bir de kalkıp hazırlanmışsın. deli olurdum ben valla okuyunca bile sinirlendim

senin yerinde olsam asla gitmem yarın

gitmeyeceğim canım zaten akşam söylmeyi unutmuş yarın işim var diye .

sabah bir işi çıksa özür diler vs neyse de, akşam gel deyip sonra da ay işim vardı unuttum demek çok ayıp olmuş, sen kalk hazırlan et, sonra işim vardı unuttum e pes, bence de gitme tatlım

ay bugün sinirliyim zaten bir de bunu okudum iyice dellendim

affetmek her zaman huzurdur, kaldı ki kafanı taktığına değecek bir durum değil. İyi niyetli bakmak da her zaman yarar var, insan kendisi için böyle yapmalı en önce.

İnsanların ev halini bilemezsiniz ki...
Belki size anlatamayacağı bir problemi oldu,geçiştirdi.
Yarın ister gidin ister gitmeyin ama hiç kimsenin dört duvar içinde ne yaşadığını bilmeden yargılamayın!

sinirlenecek ve üzülecek okadar cok şey varki bukdar ufak birşey icin hic kızmaya gerek yok.boştan yere kendini stresse sokuyorsun belkide dogrudur işi vardır.
hayatta neler oluyor bi düşün ve herşeye bukadar cabuk kızma

Olabilir ufak tefek sorumsuzluklar yinede kardeş başkadır geniş olmakta fayda var

Bir kere ile karar vermeyin bence. Bir anda beklenmedik bir şey olmuştur belki, bilemeyiz ki hiç birimiz evdeki durumlarını.

Gitmeyi kabul ederseniz, gittiğinizde ablası sizden özür diler herhalde. Açıklayabileceği bir şey ise açıklama da yapabilir (kocası ile kavga etti, ya da regli sancısı tuttu belki, her özürün açıkaması da olmayabilir)

erkek arkadaşımla konuşmayı düşünüyorum bu konuda

Arkadaslara katiliyorum,takma kafana.Her sey olmus olabilir.Sen gene de git,buyukluk sende kalsin.Hepimiz hata yapabiliriz sonucta canim =)

belki gerçekten unutmuştur ya da eşiyle senle alakası olmayan bi kavgası falan olmuş olabilir

Son düzenleme:
belki gerçekten unutmuştur ya da eşiyle senle alakası olmayan bi kavgası falan olmuş olabilir
yarın içinde bahane buldular kocası balığa gitmiş o da evde yalnı kalamıyor diye anenesinin evine gitmiş vs .yani kısaca yarında gelme demek istiyorlar:89:

canım yerinde olsam bu aralar çağırdıklarında dahi gitmezdim. bu ne böyle çocuk oyuncağı gibi. hem sen de ağırlığını koymuş olursun, daha şimdiden ezdirme kendini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…