ssk geçerli olan bir hastaneye tüp bebek dr özel çağırma maliyeti

elvinnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
538
6
96
42
İstanbul
evet kızlar bahçeçi kliniğinde ilk denememiz sonucunda hamile kaldım ve ikiz oğulalrım olcak... gerek kliniğin uzak olması gerek rutin muaynelerimizin özel ücrete tabi olamsından dolayı ssk geçerli olan bi hastenye geçmeye karar verdim
dr o gün doğum için ssk olan bi hastaneyi önerdi daha iyi olur sizin için dedi hatta doğum için tercih ettiğiniz hasteneye gelebileceğini söledi. aslında ben dr çok memnunum ama 3 haftada bir 200 tl muayne ücreti bizi biraz yoruyor.
druma o gün soramadım daha doğuma yaklaşık 5 ay var
içinizde bu şekilde doğum yapan varmı dr ne kadar ücret alıyor?

evet kızlar bahçeçi kliniğinde ilk denememiz sonucunda hamile kaldım ve ikiz oğulalrım olcak... gerek kliniğin uzak olması gerek rutin muaynelerimizin özel ücrete tabi olamsından dolayı ssk geçerli olan bi hastenye geçmeye karar verdim
dr o gün doğum için ssk olan bi hastaneyi önerdi daha iyi olur sizin için dedi hatta doğum için tercih ettiğiniz hasteneye gelebileceğini söledi. aslında ben dr çok memnunum ama 3 haftada bir 200 tl muayne ücreti bizi biraz yoruyor.
druma o gün soramadım daha doğuma yaklaşık 5 ay var
içinizde bu şekilde doğum yapan varmı dr ne kadar ücret alıyor?

canım öncelikle bebeklerin hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla kavuşursun onlara:)))ben de bu durumu çok merak ediyorum; şuan tüp bebek tedavisi görüyorum ve bu konuda ben de bilgi almak istiyorum...

Back
X