Ssk hastanesinde burun estetik

sevcan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
128
5
48
Adana
Kızlar ssk hastnesinde burun ameliyatı olan var mı? daha ucuz diye duydum bilgilendirebilecek olan varsa sevirinirm.

ben ankara dıkımevı tıp fakultesınde 2'5 oldum
ozelıne gıttım bı doktor 7 bın ıstedı adanada yasıyosunuz ama asıstan mı gırıo arastırın bı

Kızlar ssk hastnesinde burun ameliyatı olan var mı? daha ucuz diye duydum bilgilendirebilecek olan varsa sevirinirm.

canım daha bugün devlet hastanesinden randevu aldım ve gittim görüştüm. doktor bana aynen şunları söyledi... burun içi ameliyatını (yanı sağlık sorunuyla ilgili olanları) devlet karşılıyo ve parasız yapıyo ameliyatı. ama eğer burun dışına elleniyosa, onu estetik olarak kabul ediyomuş devlet. ve estetiğede 2bin istiyo dedi. o ikibinde devletin kasasına gidiyomuş direk, doktora değil yani... devlet hastanelerınde sürekli burun ameliyatları oluyomuş, hatta daha dün yaptım dedi görüştüğüm doktor. iyi sevecen birisiydi bana güvende verdi ama genede devlet hastanesi olması korkutuyo dogrusunu soylemek gerekırse... ameliyattan sonra 3.gun 7.gun 10. gun 1. ay 2. ay 3. ay.... gibi belli tarıhler veriyoruz, o tarihlerde hasta randevu almadan gelip beni rahatlıkla görüyo ve muayene oluyo dedı. karar senin canım, bu bilgilerde daha bugunden, tazecik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…