SSK karşılıyor mu?

them_at

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
192
32
118
Ankara
Arkadaşlar, nefes almada problemim var, bu sorunla birlikte küçük bi operasyon da istiyorum. Bu durumda SSK karşılıyor mu ücreti, bi kısmını da olsa?

aynen benimde öyle burnum kırılmıştı zaten kırılmadan öncede nefes almamda sorunum vardı şimdi kemikli bir burnum oldu nefes alma sorunumun geçmesini ve kemikten kurtulmak istiyorum eylülde ameliyat olmayı düşünüyorum ama kemiği kulak burun boğaz halleder mi ne kadar ücret alır merak içindeyim:)

Doktoruna bağlı rica ederseniz ufak bi ücret alıp hepsini halleder.Benim arkadasımında aynı problemi vardı 350 tl medikal parası istedi oda estetik araç gereçleri için.Gerisini ameliyat arasında halletti.

bnde devlet hastanesnde olcam dr. bna sadece tampon parası vermen yeterli demşti o da silikon tampon . eğer yok dersen gazlı bezle yapıomuş. sadece silikon tampon parası vercem yani ama ssk karşılamıo die biliyorm çnkü başka yerlerde 1000 lira falan isteyenlerde varmış devlet hast. olmasına rağmen

daha yeni ameliyat oldum iki hafta olacak ssk tüm masrafları karşılıyor silikkon tamponda ücretli değil estetik varsa farklı olbilir ama benim gibi sadece sağlık içinse hiç para vermiyorsunuz

Doktoruna bağlı rica ederseniz ufak bi ücret alıp hepsini halleder.Benim arkadasımında aynı problemi vardı 350 tl medikal parası istedi oda estetik araç gereçleri için.Gerisini ameliyat arasında halletti.

Peki bu durumda muayene olduğumuz KBB doktoru mu yapıyor ameliayatı? Yani herkes güzel bi sonuç almak ister sonuçta :)

benim doktorum estetikçinin yaptığı gibi olmaz dedi canım yaa burnumda kemer var böyle yapsam dedim oda herkes öyle giriyor ameliyata ama sonuç öyle olmuyor dedi:)

Doktorunuzu iyi seçmeniz gerekiyor endişeniz varsa:) aceleye getirmeyin ya biraz para biriktirin gidin daha güzel bir doktora olun.300-500 ya da bin lira veripte orta derecede olacağına 500-1000 daha koyun çok daha iyi sonuçlar alın..Ben olmuştum 18 yaşındayken burun eti vardı sadece onu aldırmıştım doktor ben 20 olmadan estetik yapmıyorum demişti çok pişman olmuştum aceleye geldiğine.Burun etim alındı ama eğrilik hala var..Bende bir iki seneye olmayı düşünüyorum bu sefer iyi araştırcam aceleye getirmiycem..

Back
X