SSK sezeryanı hangi durumlarda karşılıyor??

Sherpil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
343
19
118
42
Ankara
Arkadaşlar kafam çok karıştı. Doktorum hem çatın dar bebek iri sezeryan ol diyor hem de ssk karşılamayabilir diyor. Madem sezeryan gerekli neden devlet karşılamıyor? Kafam çok karıştı.Normalde sezeryan taraftarı biri de değil doktorum. Her iki kulağımda da dış kulak enfeksiyonu var ve çok da kendimi zorlamak istemiyorum. Diğer yandan da neden durduk yere iki katı para vereyim devlet neden bir kısmını karşılamıyor diyorum Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?

canım şöyle bir bilgi edindim hafta içi..hastanede muayene sıramı beklerken yeni doğum yapmış bir hanım yanıma oturdu sohbet ettik..sezeryan olmuş ne kadara maloldu dedim fiyatları biliyordum halbuki ama yine sorayım dedim..40. haftası olmasına rağmen bebeği doğum kanalına inmediği için mecburi sezerryan olmuş ama isteğe bağlı diye geçiyormuş..yani ssk karşılamamış sordum bu da mecburi değilmi bana dedi ki sadece bebeğin ters olduğu durumlarda ssk karşılıyormuş bizde burda öğrendik dedi..bende orda öğrenmiş oldum canım...

benimkini karşıladı valla hemde hicbi sorun yoktu herşey normaldi.. hatta hastanede kayıt yaptırırken sordular niye sezeryan diye bende istege baglı dedim

Ne zaman sezeryan oldun peki? Bildiğim kadarıyla yasa 1 ekimde yürürlüğe girmiş.Öncekileri ssk karşılıyormuş keyfi de olsa.

Emekli sandığına bağlıyım.İnşallah bizede böyle bir sürpriz çıkarmazlar.Bakalım görcez artık.
SSK yı ise hiç bilmiyorum yardımcı olamayacağım canım.

3martta oldum ben sezeryan.. arkadaşım çatın darsa ugraşma bence başka bi doktora git zorluk çekersin sonuçta sancı çekip çekip sezeryana girmekte var

Güncelliğini yitirdiğinden dolayı yoruma kapatılmıştır.Mutlu paylaşımlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…