ARKADAŞLAR BEN BİRGÜN BU SSK'LARDAN BİRİNDE KESİN BİRİNİ BOĞACAĞIM YA .Bu kadar mı vurdumdaymazlık, bu kadar mı laçkalık olur. Bugün oğlumu Cerrahpaşa'ya götürdüm, ameliyatlık bir durumu olduğu için. Saat 11:30'da randevumuz vardı , bilin bakalım kaçta içeri girebildik. Saat tam 15:30'du. Resmen çocukta biz de perişan olduk beklemekten. Neymiş efendim, hocanın hastaları varmış , önce o hastalarına bakacakmış, sonra bizim doktor randevulu hastalara bakıcakmış. Sanki başka oda , ya da yer yok. Madem böyle bir durum var, o zaman o saatlere randevu verip insanları rezil etmeyin.
Söyleyince , kızınca da birbirinize giriyosunuz. Tam bize sıra geldi, doktor muayene etti, ultrason istedi. Ultrasona indik, neymiş efendim, bu saatten sonra çekemezmiş. Saat daha 15:45. Sizin mesainiz bu saatte bitmiyor dedim, benim için bitti, sonra gel çekemem dedi. Biz de o kadar saat beklediğimizle dımdızlak kaldık ortada. Çocuk da biz de açlıktan, yorgunluktan perişan olduk.
Bu kaçıncı kavga edişim, isyan edişim hastanelerde. Ben anlamadım bu işi.Maaşları bizim cebimizden çıkıyor, ama bir dayak yemediğimiz kalıyor. Karşı geliyorsun, bu sefer de kavga çıkıyor, sinirlerin alt üst oluyor.
Neden insanlar, insanlığını unutup, böyle davranıp hastaları isyan ettiriyorlar.Madem ki bu işi yapabilecek sabırları yok, o zaman hiç girmesinler. İnsanların dertleri, sıkıntıları, hastalıkları vs. zaten başından aşmış, bir de bazı kendini bilmezlerin saçma hareketleriyle mi uğraşacaklar. Sanki dünyayı onlar yaratmış. Biz de onların köleleriyiz.
YOK YOK YAKINDA BEN YİNE İSYAN ÇIKARICAM BELLİ OLDU. SUSUYUM DİYORUM, SABREDİYİM DİYORUM AMA NAFİLE.
RESMEN İNSANIN SABRINI ZORLUYOLAR BAZEN..
ALLAH KİMSEYİ HASTANEYE DÜŞÜRMESİN, EKSİKLİĞİNİ DE GÖSTERMESİN...