seda__ Seni BekLiyorum Annecim.. Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 1.527 3 116 37 Antalya 20 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi seda__ #1 kızlar merhaba aklıma takılan ve onemlı olan bır seyı sormak ıstıyorum benım geçen sene sigortamdan toplam 117 gunum var suan 6+2 gunlugum ve calısmak ıstıyorum suan ıse gırsem yada 8 haftalıkken ıse baslasam 32, haftama kadar sıgortam yatırılsa sonrada ızne cıksam yınede dogum paramı alabılıyormuyum suan tam nereye baslıcagım bellı olmadıgından gunum gecmesınden korkuyorum acaba toplam kac gun ssk yatırılmalı doguma kadarkı dogum parası alabıleyım
kızlar merhaba aklıma takılan ve onemlı olan bır seyı sormak ıstıyorum benım geçen sene sigortamdan toplam 117 gunum var suan 6+2 gunlugum ve calısmak ıstıyorum suan ıse gırsem yada 8 haftalıkken ıse baslasam 32, haftama kadar sıgortam yatırılsa sonrada ızne cıksam yınede dogum paramı alabılıyormuyum suan tam nereye baslıcagım bellı olmadıgından gunum gecmesınden korkuyorum acaba toplam kac gun ssk yatırılmalı doguma kadarkı dogum parası alabıleyım
S senakar Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2011 201 0 96 Konya 20 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi seda__ #2 analık sigortasından ve emzirme yardımın yararlanmak için doğum öncesi en az 120 gün ssk prim olması gerekiyor..
analık sigortasından ve emzirme yardımın yararlanmak için doğum öncesi en az 120 gün ssk prim olması gerekiyor..
benim_olan Canım esadımmm Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2009 7.302 20 158 İstanbul 20 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi seda__ #3 evet bu benimde merak ettiğim bir konu?....bbilenlerden yardımmmmmmm
S sehabe Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2010 22 0 36 Kocaeli 20 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi seda__ #4 senakar .!.: analık sigortasından ve emzirme yardımın yararlanmak için doğum öncesi en az 120 gün ssk prim olması gerekiyor.. Genişletmek için tıkla... Senakar a katılıyorum sana doğru cevabı vermiş.Senin geçen sene çalışman doğum öncesi son 3 ayı etkilemez
senakar .!.: analık sigortasından ve emzirme yardımın yararlanmak için doğum öncesi en az 120 gün ssk prim olması gerekiyor.. Genişletmek için tıkla... Senakar a katılıyorum sana doğru cevabı vermiş.Senin geçen sene çalışman doğum öncesi son 3 ayı etkilemez