SSK'lılar için izmir'de hangi kadın doğum doktorunu ve hastanesini önerirsiniz?

SedefCaglayanSeven

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
3
0
16
35
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
1 yıl önce dış gebelik geçirdim. Ölümden döndüm diyebilirim. Şimdi yeniden bebek denemesi yapacağım tecrübelerinize dayanarak izmirde hangi kadın doğum doktorunu ve hangi hastaneyi önerirsiniz? SSK lı çalışanım ve iyi bir doktor arıyorum. Allahın izniyle sıkıntısız bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat sahibi olmak istiyorum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
1 yıl önce dış gebelik geçirdim. Ölümden döndüm diyebilirim. Şimdi yeniden bebek denemesi yapacağım tecrübelerinize dayanarak izmirde hangi kadın doğum doktorunu ve hangi hastaneyi önerirsiniz? SSK lı çalışanım ve iyi bir doktor arıyorum. Allahın izniyle sıkıntısız bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat sahibi olmak istiyorum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

selamlar;
öncelikle çok çok geçmiş olsun.ben Zübeyde hnm başkent üniversitesinde mesut beye gidiyorum.kendisi profesör bende tavsiyle gittim.muayne ücreti 90 tl hemen hemen heray 90 tl ödüyoruz.gittiğim ilk randevuda bana telefon numarasını vererek istediğin zaman arayabilirsin saat sorunumuz yok demesi beni etkilemişti.hasta yoğunluğu çok fazla yalnız.Bunun dışında tecrübeli ve işinin eğli bir doktor.

Back