Benim de ilk sezaryen normali istiyorum doktorumla konuşmadım daha uygun muyum diye ama sezaryen gerçekten zor bir süreç dışardan kolay gibi gözüküyor ama lohusaligin en zor zamanlarında resmen herşey engel elin kolun bağlı kalıyor bakalim kısmet son yıllarda ssvd arttı turkiyede de çok basarili sonuçlar var yani kötü sonuçlanan bir ssvd hikayesi okumadım. Riskleri var ama iyi değerlendirip karar vermek lazimMerhaba kızlar ssvd( sezeryandan sonra vajinal doğum) hakkında ne düşünüyorsunuz artık devlet ve özel hastanelerin bazıları yaptırıyor benin ilk ı sezeryan di ikinci olursa yapmayı düşünüyorum
Benim de ilk sezaryen normali istiyorum doktorumla konuşmadım daha uygun muyum diye ama sezaryen gerçekten zor bir süreç dışardan kolay gibi gözüküyor ama lohusaligin en zor zamanlarında resmen herşey engel elin kolun bağlı kalıyor bakalim kısmet son yıllarda ssvd arttı turkiyede de çok basarili sonuçlar var yani kötü sonuçlanan bir ssvd hikayesi okumadım. Riskleri var ama iyi değerlendirip karar vermek lazim
Aynen normal doğum her yönden saglikli ve iyi canım inşallah yaparsın bende facebook ta bir grup ta ssvd hikayelerini okuyorum hiç sorun yaşadıklarını görmedim ilk sezeryan olduk diye sürekli bıçak altına yatmak saçma geliyor bana ve bu seçenek sunulmuş ken neden olmasın kiBenim de ilk sezaryen normali istiyorum doktorumla konuşmadım daha uygun muyum diye ama sezaryen gerçekten zor bir süreç dışardan kolay gibi gözüküyor ama lohusaligin en zor zamanlarında resmen herşey engel elin kolun bağlı kalıyor bakalim kısmet son yıllarda ssvd arttı turkiyede de çok basarili sonuçlar var yani kötü sonuçlanan bir ssvd hikayesi okumadım. Riskleri var ama iyi değerlendirip karar vermek lazim
Küçükköy asya hastanesiarkadaşklar istanbulda sezaryan sonrası normal doğumu destekleyen varmı
Arkadasim ssvd yaptı orda doktorun hakan seventşk ederim.ne gibi bir tecrübeniz oldu ve dr ismi nedir.
sezryen ile normal doğum arasında ne kadar süre olmalı bişey biliyormusunuz.Arkadasim ssvd yaptı orda doktorun hakan seven
En az 2 sene diye biliyorumsezryen ile normal doğum arasında ne kadar süre olmalı bişey biliyormusunuz.
Arkadaşlar normal Doğum da da vajinada yırtılma dikiş genişleme olmuyor mu bu sefer de cinsel hayat bitiyor diyorlar eskisi gibi olmuyormuş bende ilk doğumum sezeryan mı diyorum acabaEn az 2 sene diye biliyorum
Hiçbir fikrim yok.canim sezeryanliyim bunuda sezeryan yapicamArkadaşlar normal Doğum da da vajinada yırtılma dikiş genişleme olmuyor mu bu sefer de cinsel hayat bitiyor diyorlar eskisi gibi olmuyormuş bende ilk doğumum sezeryan mı diyorum acaba
Var ataşehirde Alle Sağlık Merkezinde Dr.İlknur Arzu Özdemir, kardeşimi doğurttu ilki sezeryandi ikinciyi 26 ay aradan sonra normal doğurttuarkadaşklar istanbulda sezaryan sonrası normal doğumu destekleyen varmı
kardeşiniz normal doğumdanmı sezaryandanmı memnunkaldı ve ücret nedir rica etsem.Var ataşehirde Alle Sağlık Merkezinde Dr.İlknur Arzu Özdemir, kardeşimi doğurttu ilki sezeryandi ikinciyi 26 ay aradan sonra normal doğurttu
Ücreti bilmiyorum ama normalden herhalde. Ama bu doktorun muayne ücreti 350 tlkardeşiniz normal doğumdanmı sezaryandanmı memnunkaldı ve ücret nedir rica etsem.
Canım fcde ssvd Türkiye diye grup var istersen gruba katıl. İstediğin bilgiyi edinebilirsinarkadaşklar istanbulda sezaryan sonrası normal doğumu destekleyen varmı
En az 2sezryen ile normal doğum arasında ne kadar süre olmalı bişey biliyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?